comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (13 Ocak 2016)

13 Ocak 2016, Çarşamba 17:32
Galatasaray transfer haberleri (13 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da ön libero Donk'tan sonra sağ bek Linnes de tamam. Sırada forvet ve kanat transferi var. Çalışmalar devam ediyor. 


13 Ocak Galatasaray transfer haberleri


Galatasaray'ın istediği Oussama Tannane, Saint Etienne'de!


Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne, Galatasaray'ın da ilgilendiği genç kanat oyuncusu Oussama Tannane'yi transfer ettiğini duyurdu. 

Galatasaray, Badou Ndiaye'yi istedi mi?


Sezon başında Osmanlıspor'un Norveç'in Bodo takımında 350 bin Euro'ya aldığı Badou Ndiaye'ye değerini katladı. Oyuncuya Türkiye ve Avrupa'dan ilgi olduğunu söyleyen Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven Radyospor'da "Biz Badou Ndiaye'yi satmak istemiyoruz. Büyük projelerimiz var ama değeri konuşulduğu gibi 2 milyon Euro değil. Badou Ndiaye'ye  2 milyonun çok üzerinde değer biçiyoruz" dedi. Badou Ndiaye'ye Galatasaray'dan teklif gelmediğini vurgulayan Ender Yurtgüven isim vermeden “İstanbul'dan Badou Ndiaye için gayri resmi temaslar oldu. Kulüp ismi veremem. İstanbul'da Süper Lig'de mücadele eden 5 takım var” diye konuştu. 

Ryan Babel ve Emmanuel Emenike Fenerbahçe'ye mi?


Fenerbahçe'nin sezon başında kiraladığı Emmanuel Emenike için Al Ain cephesinden flaş bir açıklama yapıldı. Arap kulübünün yöneticilerinden Mohammed Obeid Hamdoun yaptığı açıklamada Emenike ile birlikte Ryan Babel'in Fenerbahçe'ye gideceklerini söyledi. Ryan Babel ile Galatasaray da ilgileniyor. 
 
Hamdoun konuyla ilgili, "Emenike için Çin'den teklifler var. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de geri alma gibi bir düşüncesi olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin ayrıca Babel ile ilgilendiğini de söyleyebilirim. Bu iki oyuncu da yeniden Türkiye'ye gidebilir" dedi.


Galatasaray, Charlie Austin'i transfer edecek mi?



Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, QPR forması giyen Charlie Austin ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Sarı kırmızılı kulübün oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçtiği ifade edildi. Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve boşa çıkacak 1.88 boyunda ve 26 yaşındaki golcüye yüksek bonservis ücreti ödemek istemeyen Galatasaray'ın bu transferi rafa kaldırdığı ortaya çıktı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!