comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (12 Ocak 2016)

12 Ocak 2016, Salı 17:34
Galatasaray transfer haberleri (12 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da Donk'tan sonra sağ bek sorunu da çözüldü. Forvet transferleri için çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp Martin Linnes'i KAP'a bildirdi.


12 Ocak Galatasaray transfer haberleri


Ryan Babel'den Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım


Ryan Babel'in sosyal medya hesabından yaptığı sarı kırmızı renklere sahip kalp paylaşımı Galatasaraylıları heyecanlandırdı. Galatasaray'a transfer olan Ryan Donk ile aynı menajere sahip olan Ryan Babel, Donk görüşmeleri sırasında Galatasaray'a önerilmiş ancak Babel'in müzmin omuz sakatlığı nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Babel şimdi Galatasaray'a gelmek için can atıyor. 


Galatasaray'dan golcü sürprizi! Martin Benitez kimdir?


Forvet hattına transfer yapmak isteyen Galatasaray için Arjantin'den sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılıların Independiente forması giyen Martin Benitez ile ilgilendiği öne sürüldü. Radio Lared'in geçtiği habere göre; Galatasaray 21 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisinin yüzde 60'ı için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Buna göre oyuncunun ilerleyen dönemlerdeki satışından Galatasaray 60% pay almış olacak. 21 yaşındaki Arjantinli forvet kariyerine CAI U20 takımında başladı. 2013 yılında Indepentiente'ye transfer olan Martin Benitez, geçtiğimiz sezon 34 maçta 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 


Bursaspor Sabri'yi alıyor mu?


Devre arasında takımdan ayrılması muhtemel olan Sabri Sarıoğlu'nu Hamza Hamzaoğlu takımında görmek istediğini açıkladı. Ancak Bursaspor'da transferde sorun henüz bir başkan ve yönetimin olmaması. Dolayısıyla gelecek olan yönetimin Sabri konusunda vereceği karar büyük önem taşıyor. Sabri Sarıoğlu ise yaptığı açıklamada, "Adımın transfer dedikodularında geçmesinden rahatsızım. Galatasaray'dan başka bir kulüpte oynamam" ifadelerini kullandı.


Galatasaray, Leandro Damiao transferinde ne durumda?


FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş Galatasaray'ın Leandro Damiao transferinde yol katettiğini söyledi. Martin Linnes ve Ryan Donk'u kadrosuna katan Galatasaray, forvet transferi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Radyospor'a konuşan Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray, Damiao konusunda çok yol katetti. Bana göre bu transfer olumlu sonuçlanır. Galatasaray'dan imza parası isteyebilir. Abartılı rakamlar yok ortada. Bence orta yolu bulup anlaşacaklar" dedi.


Galatasaray, Martin Linnes'i açıkladı


Galatasaray, Martin Linnes transferi için Molde ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Galatasaray'ın KAP'a yaptığı Martin Linnes açıklamasında "Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygıyla duyurulur." denildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!