comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (11 Ocak 2016)

11 Ocak 2016, Pazartesi 17:29
Galatasaray transfer haberleri (11 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da sağ bek ve forvet transferleri için çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp Martin Linnes transferinde sona yaklaştı.

11 Ocak Galatasaray transfer haberleri


Galatasaray, Martin Linnes ile anlaştı mı?


Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculardan biri olan Martin Linnes için Molde cephesinden bir açıklama geldi. Norveç ekibinin çalıştırıcısı Ole Gunnar Solskjaer, Linnes için kulüplerin anlaştığını açıkladı.
 
Ülke basınına açıklamalarda bulunan genç teknik adam, "Galatasaray'ın Linnes için Molde ile anlaştığını biliyorum. Eğer oyuncuyla da anlaşırlarsa bu transfer sona erecek" dedi.


Ciro Immobile, Galatasaray'a gelecek mi?


İtalyan La Stampa gazetesine bir röportaj veren Immobile'nin menajeri Alessandro Moggi, “Torino, Sampdoria ve bazı yabancı ekipler onu transfer etmek istiyor. Büyük ihtimal Ocak'ta takımdan ayrılacak çünkü kafasında EURO 2016 var. Conte'nin onu çok beğendiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Lucas Ontivero hangi takıma transfer oldu?


3puan.com'un haberine göre; 21 yaşındaki futbolcu yarım sezonluk anlaşma olduğundan dolayı, Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönen Arjantinli, bu kez de Didier Drogba'nın formasını giydiği Montreal Impact takımına transfer oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!