comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

10 Ocak 2016, Pazar 18:23
Galatasaray transfer haberleri - 10 Ocak Pazar

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray transfer haberleri - Ligin 2. yarısında 17'de 17 yapmak isteyen Galatasaray sağ bekini buldu şimdi sıra santrforda!
 
Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirmek isteyen Galatasaray yeni yıldızlarını Kuzey Avrupa'da arıyor. FutbolArena, Galatasaray transfer haberlerini derledi. 

10 Ocak Pazar Galatasaray transfer haberleri


Mustafa Denizli: "Transferler olacak, olmak zorunda!"


Dün oynanan Karşıyaka maçından sonra Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Denizli: "Oyundan memnun kaldım ama tabi ki eksiklerimiz var. Ara transfer dönemleri transferin kolay olduğu bir dönem değil. Transferlerle ikinci yarı daha sağlıklı, üreten ve mücadele eden bir Galatasaray'ı taraftarlarımızla buluşturacağız. Kadroda düşündüğümüz takviyeleri yapmalıyız. Transfer olacaktır ve olmak zorunda. 3 kulvarda da iddialı olmak istiyorsak kadro revize edilmeli."


Beşiktaş keşfetti, Galatasaray alıyor


Galatasaray, Martin Linnes transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezon Beşiktaş'ın almak için büyük çaba sarfettiği oyuncuyla anlaştı, kulübüyle pazarlık halinde. Linnes'i Türkiye'ye duyuran kulüpse Beşiktaş olmuştu. 
Beşiktaş, geçen sezon başında ve devre arasında Martin Linnes'i almak için büyük çaba harcamış ama alamamıştı. Siyah-beyazlılar son olarak geçen sezonun devre arasında Molde'ye 3 milyon Euro teklif etmişti. Martin Linnes'i alamayan Beşiktaş sezon başında Anderas Beck'i alarak sağ bek sorununu çözmüştü. 

Oyuncuyla anlaşan Galatasaray, Norveç kulübüyle pazarlık halinde. Galatasaray, Molde ile sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitecek Martin Linnes'e karşılık kulübünü 2 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışıyor. Kulüp kaynakları, pazarlıkların son noktaya geldiği ifade ederken, transferin en fazla 2.5 milyon Euro'ya tamamlanacağının altını çizdiler.


Fikret Orman Galatasaray'ın transferlerini eleştirdi!



Habertürk Gazetesi'nin haberine göre transfer dönemiyle ilgili gazeticilerle sohbet eden Fikret Orman, Galatasaray yönetiminin transfer politikasını da yerden yere vurdu. Fikret Orman yaptığı açıklamada ''Galatasaray beleşçi. Onlar monşer. Onlar sadece puro içmeyi bilirler. Galatasaray, 50 milyon Dolar harcayıp, salak salak transferler yapıp, 3-5 kuruş verip stadın üstünü kapatamıyor. Ben onların yerinde olsam stadı inşaat karşılığı devralır, stadı kendim yapardım ve gelir elde ederdim. Orası çok değerli ve İstanbul'un en lüks yeri.' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!