comScore

Galatasaray Galatasaray

Beşiktaş keşfetti, Galatasaray alıyor

10 Ocak 2016, Pazar 15:07
Beşiktaş keşfetti, Galatasaray alıyor

Galatasaray, Martin Linnes'in transferini 2 milyon EUR'ya bitirmek üzere. Beşiktaş'ın keşfettiği oyuncu için Molde geçen yıl 3 milyon EUR'yu reddetmişti.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray, Martin Linnes  transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezon Beşiktaş'ın almak için büyük çaba sarfettiği oyuncuyla anlaştı, kulübüyle pazarlık halinde. Linnes'i Türkiye'ye duyuran kulüpse Beşiktaş olmuştu.
 

Beşiktaş Martin Linnes ile ilgilendi mi?
 

Beşiktaş, geçen sezon başında ve devre arasında Martin Linnes'i almak için büyük çaba harcamış ama alamamıştı. Siyah-beyazlılar son olarak geçen sezonun devre arasında Molde'ye 3 milyon EUR'ya teklif etmişti.
 
Martin Linnes'i alamayan Beşiktaş sezon başında Anderas Beck'i alarak sağ bek sorununu çözmüştü.
 

Galatasaray Martin Linnes'i mi alıyor?
 

Oyuncuyla anlaşan Galatasaray, Norveç kulübüyle pazarlık halinde. Galatasaray, Molde ile sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitecek Martin Linnes'e karşılık kulübünü 2 milyon EUR'ya ikna etmeye çalışıyor. Kulüp kaynakları, pazarlıkların son noktaya geldiği ifade ederken, transferin en fazla 2.5 milyon EUR'ya tamamlanacağının altını çizdiler.
 

Galatasaray Martin Linnes için ne kadar bonservis ödeyecek?
 

Martin Linnes ile anlaşıldığını doğrulayan kulüp kaynakları “Molde ile pazarlıklar devam ediyor. Galatasaray bu transfer için 1.7 ile 2.5 milyon EUR arasında bir rakama bitirecek” dediler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!