comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi konuştu

08 Ocak 2016, Cuma 16:20
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi konuştu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Sırp futbolcu, iddiaların asılsız olduğunu ve herhangi bir Türk kulübüne transfer olmak istemediğini açıkladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Partizan'ın genç futbolcusu Andrija Zivkovic, iddiaların asılsız olduğunu ve herhangi bir Türk kulübüne transfer olmayacağını söyledi.

 

Andrija Zivkovic hangi takıma transfer olacak?


Sırp futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde hem Sırp hem de Türk medyasında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Zivkovic, "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil. Herhangi bir Türk takımına transfer olmayacağım" ifadelerini kullandı. Partizan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek kanat oyuncusu, gelecek planlarına dair henüz konuşmak istemediğini sözlerine ekledi.

Sırbistan'ın Niş şehrinde doğan 19 yaşındaki Zivkovic, altyapısından yetiştiği Belgrad ekibi Partizan ile ilk profesyonel maçına 2013'te çıktı. Partizan formasıyla 93 maça çıkan Zivkovic, 24 gol atıp, 13 de asist yaptı.

Andrija Zivkovic, geçen yıl Dünya Kupası'nı kazanan 20 Yaş Altı Sırbistan Milli Takımı'nın da en önemli oyuncuları arasında yer aldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!