comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri - 6 Ocak Çarşamba

06 Ocak 2016, Çarşamba 17:40
Galatasaray transfer haberleri - 6 Ocak Çarşamba

Galatasaray ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. 

Galatasaray Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda forvete ve kanatlara ve sağ beke transfer yapmak isteyen Galatasaray ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Galatasaray transfer haberlerini derledi.


Galatasaray, Andrija Zivkovic'i istiyor!


Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'nin Partizan'da top koşturan 19 yaşındaki Andrija Zivkovic'i listenin başına yazdığı iddia edildi. 


Andrija Zivkovic kimdir?


Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Ofansif bir kanat oyuncusu transferi yapacak olan Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Andrija Zivkovic ile yakından ilgilenmeye başladı. Her iki kanatta da forma giyebilen Zivkovic'in bonservisi 6 milyon Euro civarında olurken 19 yaşındaki yıldız adayı bu sezon 12 gol 8 asistlik performansa imza attı. Partizan'da forma giyen genç futbolcu orta sahada genellikle sağ kanatta oynayan ofansif özellikleriyle tanınan bir isim. Partizan altyapısından yetişen Zivkovic'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 7 milyon Euro.

Heracles'ten FLAŞ Galatasaray ve Tannane açıklaması


Atalanta'nın yanı sıra Malaga'nın da Tannane için yaptığı teklifi kabul ettiklerini belirten Heracles Başkanı Jan Smit, Galatasaray hakkında da açıklamalarda bulundu. Smit, "Galatasaray'dan daha iyi bir teklif gelir mi bilmiyorum. Oyuncuyla birçok kulüp ilgileniyor. Pazarlık yapmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.


Bursaspor, Bilal Kısa'yı mı transfer edecek?

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bilal Kısa ile ilgilenebileceklerini söyledi. Yeni Yüzyıl gazetesinde yer alan habere göre, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın Bilal Kısa'yı vermek istemesi halinde buna ‘hayır' diyemeceğini söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten başarılı çalıştırıcı, “Bilal konusunda şimdilik bir gelişme yok. Ancak eğer Galatasaray Bilal'i vermek isterse düşünmeden kadromuza katarız” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!