comScore

Galatasaray Galatasaray

Genoa 1-3 Sampdoria

05 Ocak 2016, Salı 23:49
Genoa 1-3 Sampdoria

Blerim Dzemaili'nin ilk 11'de başladığı maçta Genoa sahasında Sampdoria'ya 2-3 yenildi. 

FutbolArena - İtalya Serie A'nın 18. haftasının açılış maçında Genoa sahasında Sampdoria'yı ağırladı. 

Oynadığı son 5 maçı da kaybeden Genoa kötü gidişe dur diyemedi ve sahasında Sampdoria'ya da 2-3 kaybetti. Genoa bu skorla 16 puanda kaldı ve 17. sırada bulunuyor. Sampdoria ise 23 puana ve maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi. 

Blerim Dzemaili Genoa - Sampdoria maçında nasıl oynadı?


Galatasaray'dan sezon başında Sampdoria'ya kiralanan Blerim Dzemaili 2. devrenin ilk maçına ilk 11'de başladı. Dzemaili ilk 45 dakikada etkisiz bir performans ortaya koyunca yerini Luca Rigoni'ye bıraktı. 

Blerim Dzemaili Genoa'da nasıl oynuyor?



İsviçreli Milli futbolcu Dzemaili Galatasaray'dan sonra Genoa'da da beklentilerin uzağında. Takıma girmekte zorlanan Dzemaili, 18 lig maçının 9'unda süre alırken sadece 1 maçta 90 dakika oyunda kalabildi. Bu sezon sadece 5 kez ilk 11'de başlayan Dzemaili, 4 kez de sonradan oyuna girdi ve 4 maçı da sakatlık sorunları nedeniyle kaçırdı. Dzemaili asist yapamazken, bir gol attı. 

Genoa - Sampdoria maçı özeti ve golleri



Konuk Sampdoria 18. dakikada Roberto Soriano'nun golüyle 0-1 öne geçti. Genoa savunmasının büyük hatasını Soriano affetmedi. 39. dakikada Eder Citadin farkı 2'ye çıkaran golü attı. 2. yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Genoa 3. golü de 49. dakikada kalesinde gördü.  Roberto Soriano, Cassano'nun asistiyle kendisinin 2. takımının 3. golünü attı. 69. dakikada ise Leonardo Pavoletti farkı 2'ye indirdi. 80'de Leonardo Pavoletti bir gol daha atsa da kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-3 sonuçlandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!