comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 5 Ocak Salı

05 Ocak 2016, Salı 17:43
Akşam Postası - 5 Ocak Salı

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmeleri ve transferleri sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 5 Ocak Salı günü öne çıkan transfer gelişmelerini ve haberleri sizler için derledik.


5 Ocak Salı Futbol Haberleri


Galatasaray'ın Ryan Donk transferi
 
Galatasaray, Kasımpaşa'dan Ryan Donk'u transfer ettiğini resmen açıkladı.
 
Galatasaray devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Sarı kırmızılılar transfer döneminin başladığı günde Kasımpaşa'dan Ryan Donk ile resmen anlaştığını açıkladı. Galatasaray Ryan Donk için ne kadar bonservis ödeyecek?
 

 

Çağlar Söyüncü, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

 
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in alınmasını talep ettiği Çağlar Söyüncü için Altınordu bonservis bedelini belirledi.
 
Beşiktaş'ın devre arasında almak istediği ancak Altınordu'nun satmadığı Çağlar için siyah-beyazlı kulübe öncelikli satış hakkı tanındı. Sezon sonunda Çağlar'ı satmayı planyalan Altınordu, oyuncunun transferinde önceliği Beşiktaş'a verdi. Kulüp, Çağlar'ın satış fiyatını da belirledi.  

 

Beşiktaş, Steve Mandanda transferinde ne durumda?

 
Beşiktaş, Steve Mandanda transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak tecrübeli kaleciyi isteyen tek ekip siyah beyazlılar değil. 
 
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Fransız file bekçisinin transfer durumu uzun süredir ülke basınını meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili olarak tam bir ay önce yaptığı açıklamada ise Mandanda şu ifadeleri kullandı.
 

 

Süper Lig'in ikinci yarısı fikstürü

 
Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında oynanacak olan derbilerin tarihleri belli oldu.
 
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un maçlarının gün ve saatleri belirlendi.

 

Emmanuel Emenike'nin bonservisi ne kadar?

 
Emmanuel Emenike'nin Al Ain takımındaki performansı Fenerbahçe yönetiminin iştahını kabarttı.
 
Sezon başında Robin van Persie ve Fernandao transferleri sonrası Emmanuel Emenike'yi yüksek bir kiralama bedeliyle Al Ain takımına kiralayan Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncu için yeni bir politika izliyor.

Galatasaray, Tannane transferinde ne durumda? Tannane Galatasaray'a gelecek mi? 
 


Galatasaray'ın Heracles forması giyen Oussama Tannane ile ilgilendiği geçtiğimiz günlerde Hollanda basınında sıkça yazılmıştı. 
 
Sarı kırmızılılar gibi Atalanta'nın da oyuncuyu istediği biliniyordu. İtalyan kulübünün görüşmelerini sıklaştırarak Heracles ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
 

 

Beşiktaş, Serdar Aziz transferinde ne durumda?

 
 
Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor.
 
Stoper bölgesine mutlaka takviye yapacak olan Beşiktaş'ta yabancı isimlerin yanı sıra ilk kez yerli bir isim gündeme geldi.
 

 

Trabzonspor'da Mbia konusunda flaş gelişme!

 
Trabzonspor'da Mbia krizi çözüldü. Kulüp oyuncunun akacaklarını yatırdı ve Mbia'nın serbest kalma durumu ortadan kalktı.
 
Bordo mavili kulüp Mbia'nın alacağı olan yaklaşık 7 milyon TL'nin büyük kısmını hesabına yatırdı.
 

Bursaspor, kimleri transfer edecek?

 
Ara transfer döneminde takıma takviye yapmak isteyen Bursaspor'un eski yıldızı Pablo Martin Batalla ve Mersin İdmanyurdu'ndan Nakoulma'yı almak istediği iddia edildi.
 
Timsah'ın takıma kazandırmak için yoğun mesai harcadığı iki isim var: Nakoulma ve Pablo Martin Batalla... Mersin'den ayrılmayı kafasına koyan Burkina Fasolu Nakoulma alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmeyi bekliyor. Bonservisini eline alması durumunda Bursaspor oyuncuya imza attıracak. Yıllık da 1.2 milyon Euro ücret ödeyecek. 

 

Efsanelere sordular! Hagi mi Alex mi?

 
4 Büyükler Salon Turnuvası karşılaşmalarından önce otobüsle maçın yapılacağı sahaya giden eski futbolculara Hagi'nin mi yoksa Alex'in mi daha iyi olduğu sorusu soruldu. İşte cevaplar...
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!