comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın ilgilendiği Oussama Tannane, Atalanta yolunda

05 Ocak 2016, Salı 12:45
Galatasaray'ın ilgilendiği Oussama Tannane, Atalanta yolunda

Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculardan biri olan Oussama Tannane'nin Atalanta'ya yakın olduğu ifade edildi.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'ın Heracles forması giyen Oussama Tannane ile ilgilendiği geçtiğimiz günlerde Hollanda basınında sıkça yazılmıştı. Sarı kırmızılılar gibi Atalanta'nın da oyuncuyu istediği biliniyordu. İtalyan kulübünün görüşmelerini sıklaştırarak Heracles ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Oussama Tannane, Atalanta yolunda


Voetbal International'ın geçtiği habere göre; İtalyan kulübü ile Heracles arasında Tannane transferi için anlaşma sağlandı. Atalanta'nın genç futbolcuyla anlaşması halinde bu transferin resmiyet kazanacaği belirtildi.

Oussama Tannane kimdir? Nasıl oyuncudur? Tannane nereli, yaşı ve oynadığı takımlar

 
Daha önce altyapı kariyerinde Ajax ve PSV formaları giyen, 2012-13 sezonunda ise Heerenveen'de profesyonel kariyerine başlayan Oussama Tannane, 2013'ten bu yana Heracles Almelo forması giyiyor. 
 
1994 doğumlu Faslı futbolcu 2013 yılında Heracles'e bedelsiz olarak transfer oldu.
 
Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan Tannane, takımında toplam 23 gol attı ve 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon ise 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.
 
Tannane aynı zamanda Hollanda U-21 Milli Takımı'nın da 2 kez formasını terletti.
 
1994 doğumlu Faslı futbolcu 2010 yılında Utrecht altyapısından PSV altyapısına transfer oldu. 2012 yılında buradan Heerenveen'e giden genç futbolcu, 1 yıl aradan sonra bedelsiz olarak Heracles'e transfer oldu.
 
Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan oyuncu toplam 23 gol attı, 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!