comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Pato transferinde FLAŞ gelişme

03 Ocak 2016, Pazar 17:07
Galatasaray'ın Pato transferinde FLAŞ gelişme

Galatasaray'ın ilgileniği ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Pato'ya Çin'den rekor bir ücret teklif edildi.

Galatasaray Transfer Haberleri- Brezilyalı yıldız Pato ile ilgilenen Galatasaray'a kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen futbolcuya Çin'den rekor bir ücret teklif edildi.
 

GALATASARAY PATO'YU MU TRANSFER EDİYOR?

 


Brezilya basınında yer alan habere göre geçen sezonki performansıyla tekrar Avrupa Kulüplerinin dikkatini çeken yıldız futbolcuya Çin'den yıllık 10 Milyon Euro'luk bir teklif geldi.
 
Bu teklife sıcak bakan 26 yaşındaki futbolcu için kulübü Corinthians'ta 15 Milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Çin ekibinin bu bedeli ödemeye de hazır olduğu belirtildi.

Bu teklifin ardından futbolcunun Türkiye'ye gelme ya da tekrar Avrupa'ya dönme ihtimali şu an için ortadan kalkmış gözüküyor.
 
 

PATO KİMDİR? NASIL BİR OYUNCUDUR? KAÇ YAŞINDADIR?


Geçen sezonu Sao Paolo'da geçiren 26 yaşındaki Pato  ilk parladığı yıllara döndü. 2015 yılı içinde 59 Maçta 26 gol atarak lige damgasını vurdu. Sakatlığı sebebiyle zor günler geçiren ve 2013 yılında Milan'dan ayrılıp ülkesine donen futbolcu tekrar formunu buldu. Bir dönem Brezilya futbolunun gelecekteki yıldızlarından biri olarak gösterilen Pato, 18 yaşında İnternacional'den Milan'a transfer olarak adından söz ettirmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!