comScore

Galatasaray Galatasaray

Adnan Polat'tan bomba açıklamalar

03 Ocak 2016, Pazar 15:59
Adnan Polat'tan bomba açıklamalar

Faik Çetiner'in sorularını yanıtlayana Adnan Polat, birçok konuda bomba açıklamalarda bulunurken, kırgın olduğunu belirtti.

FutbolArena - Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, Habertürk ekranlarında Spor Türk programına konuk oldu.

Faik Çetiner'in sorularını yanıtlayana Adnan Polat, birçok konuda bomba açıklamalarda bulunurken, kırgın olduğunu belirtti.

İşte Adnan Polat'ın çok konuşulacak açıklamaları


"Ben bırakırken kulüpte 6 araba vardı. Ünal Aysal döneminde bu sayı 123'tü. Amrabat ve Bruma'nın Galatasaray'a maliyeti 100 milyon TL. Bu adamlar nerede şu an? Akıl sır ermiyor. "

"Çok kırgınım"


"Benim ve benim gibi yüzlerce kişinin gönlünü kırdılar, kaldırın bu kırıklıkları, Galatasaray'da barış sağlayın diyorum. Benim dönemimde de 2 şampiyonluk var Ünal Aysal döneminde de. Ben Galatasaray'a hayatımı verdim. Kongreden dolayı kırgınım."

"Dursun Özbek kovana çomak soktu"


"Dursun Özbek bu kayıp-kaçak için arı kovanına çomak soktu, tepkiler gelmeye başladı. Bir şey yoksa neden tepki çıksın ki? Galatasaray'da tekrar aktif görev almak istemiyorum. "

 

Adnan Polat'tan Emre Belözoğlu itirafı


"Emre Belözoğlu yurt dışından dönünce 3, 3.5m€ istedi. Bu parayı veremeyince Fenerbahçe'ye gitti. Düşen adama vurulmaz. Bizim töremizde bu yok. Ben Metris'e gittim. Aziz başkanı da ziyaret ettim. Aysal'ın şike sürecinde rakipler düşmüşken onlara vurmasını doğru bulmuyorum. Tarihi fırsatı kaçırdık herkesi kucaklayacaktık."

Adnan Polat: "Beşiktaş'ı çok takdir ediyorum"


"Beşiktaş'ı ve Fikret Orman'ı çok takdir ediyorum. 3 yıldır zor şartlarda, statsız şampiyonluk yarışındalar. Keza diğer branşlarda. Beşiktaş'ın mücadelesini takdir ediyorum. Başkan ben olsaydım Beşiktaş'a stat konusunda yardımcı olurdum." 


Adnan Polat'tan teşvik primi itirafı

Başkanlık yaptığı dönemde canlı yayında teşvik primi sorusuna cevap veren Adnan Polat şunları söyledi: "Bizim zamanımızda teşvik primi vardı. O dönem bu normaldi" cevabını verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!