comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray eleştirisi

02 Ocak 2016, Cumartesi 21:55
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray eleştirisi

Rıdvan Dilmen ligin ilk yarısı hakkında yağtığı yorumlarda Galatasaray, Mircea Lucescu ve Ahmet Çalık hakkında eleştirilerde bulundu. 

FutbolArena -  Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ligin ilk yarısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Rıdvan Dilmen ligin ilk yarısının sonlarında Gençlerbirliği'nde yaşanan Yılmaz Vural olayı hakkında ağır eleştirilerde bulundu. 
 

'Yılmaz Vural doğru söylüyorsa Ahmet Çalık'ı yollardım'

 


Göreve gelmesininden sonraki 5 gün içinde Gençlerbirliği'nden uzaklaştırılan Yılmaz Vural'ın "Ahmet Çalık bana taktik vermeye çalıştı. Toplantıya çağırdığım futbolcular da üşüdükleri için bana cephe almışlar." sözleri hakkında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen "Eğer Yılmaz Vural'ın iddiaları doğruysa ben Ahmet Çalık ile söz konusu diğer futbolcuları kulüpten yollarım. Türkiye'de en fazla iki teknik direktör kuralı koysanız, 3. teknik direktörü doktor sıfatıyla takımın başına koyarlar." ifadelerini kullandı.
 

"Galatasaray yarışa dahil olamayacak'


"Galatasaray bence ikinci devrede yarışa dahil olamayacak. Yapacakları transferler önemli. Donk dışında kimleri alacaklarsa onlar durumu belirler. Eğer Carole benzeri oyuncular alınacaksa işleri zor. Öyle futbolcular transfer edilmeli ki şak diye oturmalı kadroya. "
 

'Lucescu'dan bıktım'

 

Trabzonspor'da yükselen Mircea Lucescu sesleriyle ilgili de eleştirilerde bulunan Rıdvan Dilmen "10 yıldır Lucescu ile yatıp, Lucescu ile kalkıyoruz. Sıkıldım ben artık yeter. O da bizim kulüplerle oynaşıyor." yorumunu yaptı.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!