comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın ilgilendiği Oussama Tannane'ye yeni talip (Oussama Tannane kimdir?)

02 Ocak 2016, Cumartesi 15:53
Galatasaray'ın ilgilendiği Oussama Tannane'ye yeni talip (Oussama Tannane kimdir?)

Galatasaray'ın ilgilendiği Oussama Tannane için Heracles başkanından yeni bir transfer açıklaması geldi.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'ın ilgilendiği genç futbolcu Oussama Tannane ile ilgili Hollanda'dan yeni bir açıklama geldi. Sarı kırmızılı takıma mesaj yollayan Heracles Başkanı Jan Smit, Tannane için yeni bir talibin olduğunu söyledi.


Galatasaray'ın Tannane transferinde son durum


Hollanda basınına konuşan başkan Smit, "Büyük bir yabancı takımdan Tannane için teklif aldık. Bu onun için gelen 3. teklif oldu. Şu an tatil döneminde olduğumuz için işler uzun sürüyor. O takımın ismini açıklayamam" dedi.

Oussama Tannane kimdir? Nasıl oyuncudur? Tannane nereli, yaşı ve oynadığı takımlar
 

Daha önce altyapı kariyerinde Ajax ve PSV formaları giyen, 2012-13 sezonunda ise Heerenveen'de profesyonel kariyerine başlayan Oussama Tannane, 2013'ten bu yana Heracles Almelo forması giyiyor. 
 
1994 doğumlu Faslı futbolcu 2013 yılında Heracles'e bedelsiz olarak transfer oldu.
 
Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan Tannane, takımında toplam 23 gol attı ve 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon ise 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.
 
Tannane aynı zamanda Hollanda U-21 Milli Takımı'nın da 2 kez formasını terletti.
 
1994 doğumlu Faslı futbolcu 2010 yılında Utrecht altyapısından PSV altyapısına transfer oldu. 2012 yılında buradan Heerenveen'e giden genç futbolcu, 1 yıl aradan sonra bedelsiz olarak Heracles'e transfer oldu.
 
Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan oyuncu toplam 23 gol attı, 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!