comScore

Galatasaray Galatasaray

'Galatasaray, Fenerbahçe'yi 24. haftada yakalar'

30 Aralık 2015, Çarşamba 09:22
'Galatasaray, Fenerbahçe'yi 24. haftada yakalar'

Galatasaray'ın ezeli rakiplerinin gerisinde kalması teknik direktör Mustafa Denizli'yi pes ettirmiyor.

FutbolArena - Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'nin 10, Beşiktaş'ın ise 11 puan gerisinde kalması Mustafa Denizli'nin planlarını bozmuyor. Tecrübeli teknik adamın bu durumda da bir plan hazırladığı ve düşüncelerinin gerçekleşmesi halinde şampiyonluk yarışı içerisinde olacakları ifade edildi.

Galatasaray'ın şampiyonluk şansı ne kadar?


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mustafa Denizli'nin hesaplamasına göre Galatasaray, 2. sıradaki F.Bahçe'yi ligin 24. haftasında yakalıyor. Tecrübeli hoca, Kanarya'nın zorlu bir fikstüre sahip olduğunu ve ilk yarıdaki gibi tek farklı galibiyetlerinin son bulacağnı, birçok haftada takılacağını düşünüyor. Mustafa Denizli, 11 puan önlerinde olan Beşiktaş'ın da ilk yarıdaki performansının çok altına düşeceğini ve puan kayıplarının çok artacağını hesaplıyor. Başarılı çalıştırıcı, G.Antep ve Eskişehir deplasmanları ile içerideki Başakşehir maçlarını kayıpsız atlatmaları halinde hesaplarının tutacağını belirtiyor.
 
"FENERBAHÇE FORVET ALMASIN YETER"
Mustafa Denizli, F.Bahçe'nin geçen sezon Emenike'nin yerine bir forvet almadığı için şampiyonluğu kaçırdığını düşünüyor. Tecrübeli hocaya göre sarı-lacivertliler bu sezon da aynı hatayı yaparsa yine ligin zirvesinden düşecekler.
 
"QUARESMA VE TÖE YAKAR"
Cimbom'un hocası Mustafa Denizli'ye göre Beşiktaş'ı ikinci yarıda rakipler kadar iç sorunlar da yıkacak. Özellikle sorunlu bulduğu oyuncular Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre'nin takımı baltalayacağını düşünüyor. Denizli'ye göre rakipleri bu tip sorunlarla boğuşurken Galatasaray aradan sıyrılıp bir kez daha zirveye çıkacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!