comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 29 Aralık Salı

29 Aralık 2015, Salı 17:25
Akşam Postası - 29 Aralık Salı

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 29 Aralık Salı günü futbolda öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

 

29 Aralık Salı Futbol Haberleri

Güray Vural ve Hugo Rodallega, Galatasaray'a mı gidiyor?

 
Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcuları Güray Vural ve Hugo Rodellaga'nın Galatasaray'a transferi konusunda Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu.
 

 

Beşiktaş'ın Boyko transferinde son durum ne?

 
Ukrayna basını siyah beyazlı taraftarları yakından ilgilendiren haberle ilgili son durumu yazdı. 
 
Ocak ayında kaleci transferi için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Ukrayna'dan kötü haber geldi. Uzun süredir Boyko için kulübü Dnipro'yla pazarlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Ukrayna ekibinin yönetimini ikna edemedi. 

 

Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden neden ayrıldı?

 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile geçtiğimiz günlerde anlaşan ve Eskişehirspor ile oynanan maçta takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Yılmaz Vural konusunda flaş bir gelişme yaşandı.
 
Gençlerbirliği'nde Yılmaz Vural dönemi 4 gün sürdü. Peki Gençlerbirliği'nin yeni hocası kim olacak?
 

 

Stephan Mbia, Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

 
Trabzonspor, Mbia'ya 4 Ocak mesai bitimine kadar yaklaşık 7 milyon TL ödemezse oyuncu serbest kalmak için FIFA'ya başvuracak.
 
Trabzonspor'dan bir süredir maaşını alamayan oyuncu ödeme yükümlülüklerinin yerine getirilmesi için kulübe tebligat yolladı.

 

İbrahim Üzülmez Galatasaray'a mı geliyor?


 
Üzülmez'in Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin yardımcısı olacağı iddia edilmişti. Genç teknik adam bu iddialar üzerine açıklamalarda bulundu
 
Radyospor'a konuşan Üzülmez, "Mustafa hocamla sık sık görüşüyorum. Elazığ'dan ayrılırken kendisinin fikrini aldım. Fakat Galatasaray ile ilgili hiç görüşmedim. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Küçüklüğümden beri bu böyle. Fakat bizler profesyonel insanlarız. Mustafa hocamın olduğu her yerde çalışabilirim. Ama Beşiktaşlı kimliğimi de hiçbir zaman unutmam" dedi.

 

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı beraat etti


 
Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın mensuplarının da aralarında bulunduğu 35 sanık, "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek", "örgüt kurmak veya örgüte üye olmak" ile "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet etmek" suçlarından yargılandığı davada, beraat etti.

 

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye büyük övgüler

 
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fenerbahçe - Medicana Sivasspor maçını değerlendirdi.
 
Demirkol, Fenerbahçe'nin forma girdiğini belirterek oyuncu bazında büyük övgülerde bulundu.
 
 

İşte Arda Turan'ın forma numarası

 
Sezon başında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 41 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan, Katalan ekibinin yasağı nedeniyle 6 ay forma giyemedi.
 
Arda Turan'ın 7 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.

 

Süper Lig'de dakikalara göre gol dağılımı

 
FutbolArena, Süper Lig'de 2015-16 sezonunun ilk yarısında takımların attığı gollerin dakikalara göre dağılımını yaptı.
 

'Seyrantepe'de Kurtlar Vadisi var'


Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında gündemi değerlendiren Sinan Engin, 2. yarıda düğümün Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da çözüleceğini söyledi.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!