comScore

Galatasaray Galatasaray

Adnan Polat'tan Ünal Aysal'a ağır sözler

28 Aralık 2015, Pazartesi 00:52
Adnan Polat'tan Ünal Aysal'a ağır sözler

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, bir diğer eski başkan Ünal Aysal'ı suçladı. ,

FutbolArena - Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat: "Galatasaray'a el konulabilir"


İşte Adnan Polat'ın açıklamaları:

"Galatasaray'ın Sberbank'a 200 milyon borcu var. Ruslar'a ait. Hatta yarın gelip bir Katarlı da kulübü alabilir. El konulabilir. Ben geldiğimde Galatasaray'ın uçan kuşa borcu vardı ama yıllık geliri 60-70 milyon dolar civarındaydı. Biz bunu 200 milyon doların üzerine çıkardık. Evet borçları arttırdım ama yıllık geliri de arttırdım. Dolayısıyla ben ve Ünal Aysal ne bıraktık insanlar ona baksın"
"Galatasaray kulübüne yolsuzluğa karışanların listesini verdim"

Dursun Özbek ve yönetimine yolsuzluğa, usulsüzlüğe karışanların listesini verdim. Onlar biliyor. Dursun Özbek ve yönetim isterlerse kamuoyuna bunu açıklansınlar. Açıklanmalı da zaten

Adnan Polat'tan Ünal Aysal'a ağır eleştiri


Galatasaray 60 yılda 800 milyon dolar, Ünal Aysal ise 3.5 yılda 1 milyar dolar harcadı. Aysal döneminde çok ciddi kaçakların olduğuna inanıyorum. Benimle yüz yüze gelip tartışmaya hem yüreği, hem de bilgisi yetmez. Bakın söylüyorum. Adaya yatırım yapacağım dedi, beceremedi. Bakın bunlar araştırsınlar. Ondan sonra da Dursun Özbek'e ağır eleştiri yapılmasın. Ben inanıyorum ki, Dursun Özbek gece gündüz çalışıyor. Çalışmalarını bizim dönemimizdeki çalışmalarımıza basıyor. Birilerinin ayağına basıyor ki, Dursun Özbek'e karşı haçlı seferleri başlatıldı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!