comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Oussama Tannane transferi

27 Aralık 2015, Pazar 02:00
Galatasaray'ın Oussama Tannane transferi

Hollanda basını Galatasaray'ın Heracles'te forma giyen Oussama Tannane için 2.5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptığını iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler – Galatasaray'ın Heracles forması giyen 21 yaşındaki genç futbolcu Oussama Tannane ile ilgilendiği geçtiğimiz hafta içinde Hollanda basınında yer almıştı.

Heracles kulübü başkanı Jan Smit, Galatasaray'ın ilgisini doğrularken anlaşma konusunda ise 'teklif beklendiğini' açıklamıştı.
 

Galatasaray'ın Oussama Tannane için teklifi 2.5 milyon Euro

 

Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece yarısı Hollanda'nın Telesport gazetesi tarafından yayınlanan haberde, Galatasaray'ın Tannane için 2.5 milyon Euro'luk resmi teklifi yaptığı belirtildi. Heracles kulübü başkanı Jan Smit'in bu rakamı kabul etmediği ve 3 milyon Euro istediği iddia edildi. Haberde ayrıca sarı kırmızılı kulübün oyuncu ile anlaştığı, bonservis bedelinde uzlaşma sağlandığı taktirde transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

Oussama Tannane kimdir?

 

1994 doğumlu Faslı futbolcu 2010 yılında Utrecht altyapısından PSV altyapısına transfer oldu. 2012 yılında buradan Heerenveen'e giden genç futbolcu, 1 yıl aradan sonra bedelsiz olarak Heracles'e transfer oldu.
 
Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan oyuncu toplam 23 gol attı, 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.
 

Oussama Tannane transfermarkt değeri

 

Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sonra erecen olan futbolcunun transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1.25 milyon Euro.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!