comScore

Galatasaray Galatasaray

Ryan Donk'tan bomba röportaj

26 Aralık 2015, Cumartesi 21:46
Ryan Donk'tan bomba röportaj

27 Nisan 2015 tarihinde Milliyet'e konuşan Ryan Donk İstanbul'daki yaşantısı ve Türk kızları ile çapıcı ifadeler kullanmıştı.

FutbolArena - Galatasaray, Kasımpaşa oyuncusu Ryan Donk için kulübüyle el sıkıştı. Kasımpaşa cephesinden yapılan açıklamada taraflar arasındaki imzaların yakında atılacağı duyuruldu.

Bu haberin ardından ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın kadrosunda yer alacak olan Ryan Donk'un geçtiğimiz sezon yaptığı çarpıcı açıklamalar tekrar gündeme geldi.
27 Nisan 2015 tarihinde Milliyet'e konuşan Ryan Donk İstanbul'daki yaşantısı ve Türk kızları ile çapıcı ifadeler kullanmıştı.

İşte Ryan Donk'un o sözleri:


"İstanbul'da sıradan bir oyuncu olamamın sıkıntısını yaşıyorum.  Boğaza yakın bir masaya oturmak için ya para saçmam ya da mesleğimi söylemem gerekiyor. O da yetmezse nufüz kullanmak zorunda kalıyorsun."

'Türk kızları futbolcu aşığı'


"Türk kızları futbolculara çok düşkün. Sanırım dünyadaki tüm kızlar böyle ama Türk kızlarını dünyadaki diğer kızlardan ayıran şey telefon numaralarına çok kolay erişebilmek. "

'Cuma namazına gidiyorum'


"Namaza büyük ilgim var. Benim için meditasyon oluyor. Kulüpteki arkadaşlarımla bazen Cuma namazına gidiyoruz. Belçika'da tripleks bir evim var ama İstanbul'da da dört odalı bir ev istiyorum. Bunun için para biriktiyorum."

'7 yaşında bir oğlum var'


"7 yaşında Yahya adında bir oğlum var. Ona bir kızkardeş istiyorum. 22 yaşında baba oldum. Hayatı planlayamazsınız. Hayatın ne getireceği belli olmuyor."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!