comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray deplasmanda kazanamıyor

26 Aralık 2015, Cumartesi 10:50
Galatasaray deplasmanda kazanamıyor

Süper Lig'in 17. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak sarı-kırmızılı ekip, son 4 deplasman maçında galibiyet elde edemedi.

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız bir grafik çizerek zirve yarışının gerisinde kalan Galatasaray'ın, son dönemdeki deplasman performansı beklentilerin çok altında kaldı.

Kayserispor'a karşı rakip sahada yarın ilk yarının son maçına çıkacak olan sarı-kırmızılı takımın, geride kalan 4 deplasman maçından galibiyet çıkaramaması dikkati çekti.

Son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek elde eden Galatasaray, ardından rakip sahada Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinin de yer aldığı 4 müsabakaya çıkarken, hiç galip gelemedi.

-  Son 4 maçta 10 puan bıraktı

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş'ın 9, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin ise 8 puan gerisinde yer alan Galatasaray'ın, son 4 deplasman karşılaşmasındaki puan kaybı 10 oldu.

Ligin 7. haftası sonunda 14 puanla, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde yer alan sarı-kırmızılılar, deplasman müsabakalarında üst üste yaşadığı kayıplar ile zirvenin 9 puan gerisine düştü.

Galatasaray, 7. haftada Medipol Başakşehir'e karşı alınan 2-0'lık deplasman galibiyetinin ardından oynadığı 4 deplasman maçında 2 kez rakiplerine yenildi, 2 kez de beraberliğe razı oldu.

Sarı-kırmızılı takımın son 4 deplasman karşılaşmasında aldığı sonuçlar şöyle:

 Hafta  Rakip  Skor 
 9.  Fenerbahçe  1 - 1 
 11.  Çaykur Rizespor  3 - 4 
 13.  Kasımpaşa  2 - 2 
 15  Beşiktaş  1 - 2 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!