comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaraylı 2 oyuncu için olay yorum

24 Aralık 2015, Perşembe 10:50
Galatasaraylı 2 oyuncu için olay yorum

Galatasaray'ın Kastamonuspor karşısında sergilediği futbol eleştirilirken, eski futbolcu Tanju Çolak'tan özellikle 2 futbolcu için ağır yorumlar geldi.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın sergilediği oyun beğenilmedi. Spor yorumcusu Tanju Çolak bugünkü yazısında sarı kırmızılıları eleştirirken, Jem Karacan ve Koray Günter hakkında sert sözler kullandı.

Tanju Çolak'ın Star Gazetesi'ndeki yazısından bir bölüm;
Mustafa Denizli'nin bu tabloya bakarak hesabını kitabını iyi yapması lazım. Belli ki takımın yedekleri de iyi durumda değil! Jem, Koray, Tarık, Sabri, Rodriguez, Emre ve diğerleri.. Hepsi tel tel döküldü. Sadece kaleci Cenk ne yaptığının farkındaydı..
 
Bu adamları kim takıma almış, niye almış merak ediyorum.. Mesela Jem Karacan.. Mesela Koray Günter. Bu ikiliyi Kastamonuspor bile oynatmaz. Kastamonuspor'un takım olarak değeri 1.3 milyon euro... Sabri'nin yıllık ücreti 1.6 milyon euro... Yani bir Kastamonuspor bir Sabri etmiyor! Sarı-kırmızılı ekibin defansını allak bullak eden Kastamonusporlu Yaşar'ın piyasa değeri 150 bin euro! Galatasaray'da oyuncular bu parayı neredeyse maç başı olarak alıyor!
 
Şimdi oturup bu galibiyete sevinin bakalım.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!