comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan FLAŞ karar! Primler kalkıyor

23 Aralık 2015, Çarşamba 11:52
Galatasaray'dan FLAŞ karar! Primler kalkıyor

Galatasaray Yönetimi, Türkiye Kupası'nda futbolculara verilen maç başı primini kaldırıyor.

FutbolArena - Galatasaray'da Türkiye Kupası'nda oynanan maçlarda futbolculara ödenenen maç başı primin, TFF tarafından verilen galibiyet primini geçmesi yönetimin yeni bir planlamaya gitmesine neden oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına ödenen primler artık tarih olacak...
 
Sarı kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de görüşüp Wesley Sneijder ile imzaladığı kontratı bir milat olarak belirleme kararı aldı. Kupa sınavlarında futbolculara ödenen maç başı primlerin kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılması üzerine yönetim tasarruf tedbirlerine bu önemli kararı da ekledi.
 
ARTIK ZARAR OLMAYACAK 

Bundan böyle Galatasaray kadrosuna yeni katacağı futbolcuların kontratında Türkiye Kupası karşılaşmaları için maç başı primi yer almayacak. Bu uygulama ile kupadaki zarar bakiyesi de her geçen gün düşecek.
 
Bu adıma en büyük desteği Mustafa Denizli verdi. Sözleşmesinde diğer teknik adamların aksine Türkiye Kupası zaferi için bir bonus maddesi ekletmeyen Denizli, bu karara ön ayak oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!