comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Eren Derdiyok bombası

22 Aralık 2015, Salı 10:33
Galatasaray'dan Eren Derdiyok bombası

Devre arasında yapılacak transferler için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Kasımpaşa'da forma giyen Eren Derdiyok ile ilgilendiği iddia edildi.

FutbolArena - Süper Lig'de ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray, Ocak ayında transfer yapmak için kolları sıvamış durumda. Sarı kırmızılılar Kasımpaşa'dan Ryan Donk ile prenpte anlaştı. Yeni hedefin ise Eren Derdiyok olduğu öne sürüldü.

Galatasaray, Eren Derdiyok'u transfer mi ediyor?


Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Devre arasında kale dışında kadrodaki her bölgeyi güçlendirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, golcü olarak da Eren Derdiyok'u gündemine aldı. Kasımpaşa'da iyi bir sezon geçiren Eren, 16 lig maçında 7 gol atmayı başardı. 1.91 boyundaki oyuncunun bonservisini almak isteyen yönetim, para artı takas formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. 
Jem Karacan, Umut ve Tarık
 
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin çok istediği Eren için birkaç oyuncu şimdiden gözden çıkarıldı. İlk etapta Donk'a karşılık Umut Bulut'u vermeye hazırlanan Galatasaray cephesi, araya Eren Derdiyok'un da girmesiyle, iki oyuncu daha ve 1.5 milyon Euro'dan fazla olmamak kaydıyla para önerisinde bulunmayı düşünüyor.
 
Umut'un yanında takasa dahil edilecek isimlerin Jem Karacan ve Tarık Çamdal olduğu belirtiliyor. Bu arada, Kasımpaşa cephesinin de Eren Derdiyok transferine sıcak baktığı, gelen haberler arasında.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!