comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 21 Aralık Pazartesi

21 Aralık 2015, Pazartesi 17:28
Akşam Postası - 21 Aralık Pazartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 21 Aralık Pazartesi günü futbolda öne çıkan gelişmeleri sizler için derledi.


21 Aralık Pazartesi Futbol Haberleri

Beşiktaş son nefeste kazandı


Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti.
Ev sahibi Osmanlıspor'un gollerini 21. dakikada Rucescu ve 54. dakikada Nadou Ndiaye atarken, Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 34. dakikada Mario Gomez, 49. ve 90. dakikalarda Sosa kaydetti. 


Kasımpaşa'dan Ryan Donk açıklaması

 
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ryan Donk için Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz'den açıklama geldi.
 
Radyospor'a konuşan Hasan Hilmi Öksüz, "Galatasaray'dan bir teklif gelirse oturur konuşuruz. Oyuncu da gitmek istiyor. Herkes herkese talip olabilir. Bu bir pazar. Kasımpaşa'da sıradan bir kulüp değil. Oyunculara teklif gelebilir. Donk konusunda Rıza Çalımbay'ın olumsuz bir tavrı yok" dedi.
 


Pereira, Kocaman'ı geçti, Yanal'dan fark yedi
 

 

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'sini geçerken gol sayısında Yanal'ın yönettiği Fenerbahçe'den fark yedi.
 


Umut Bulut, Kasımpaşa'ya mı gidiyor?
 

Galatasaray'ın eleştirilen golcüsü Umut Bulut'un devre arasında Kasımpaşa'ya transfer olacağı konuşuluyor.


 

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

 
 
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında iyi bir oyun oynadığını ancak güzel bir futbol oynamadığını söyledi.
 
Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin oyunu güzele çevirmesi için Mehmet Topal veya Josef'den birinin biraz daha hücuma dönük oynaması şart. Van Persie'yi transfer etmek istediğin zaman 'acaba uyum sağlar mı' diye düşünmezsin. Kendini Fernandao'nun yerine koy. Gol atmışsın, 8 şut çekmişsin, rakibi yoruyorsun. Oyundan alınırsan üzülürsün tabi" ifadelerini kullandı.

 

Sepp Blatter ve Platini'ye 8 yıl men cezası

 

Yolsuzluk iddiaları nedeniyle haklarında soruşturma açılan Sepp Blatter ve Michel Platini 8 yıl futboldan men cezası aldı.
 
FİFA Başkanı Sepp Blatter bu karar sonrası düzenlediği basın toplantısında CAS'a başvuru yapacağını açıkladı. Bu kararı kabul etmediğini belirten Blatter, "Üzgünüm çünkü şu an hala insanların kurduğu bir suçlu haline geldim. 40 senedir FIFA'ya hizmet ediyorum. Bu yüzden üzgünüm. Bana yapılan davranış hiç insanca değil. Medya cezamı benden daha önce öğrendi. Etik Kurulu'na yaptığımız savunmada her şeyi belgeleriyle ilettik. Olumlu bir sonuç çıkacağını düşünüyordum. Platini ile aramızda anlaşma vardı ama komite bunu reddediyor. 8 yıl men edilmek için büyük bir suç işlemiş olmanız lazım. Ben bu kararı kabul etmiyorum. CAS'a gideceğim" dedi.
 

 

Trabzonspor'da Ersun Yanal dönemi yeniden mi başlıyor?

 

Şota Arveladze ile yollarını ayıran ve Sadi Tekelioğlu'nu emaneten takımın başına getiren Trabzonspor'da hoca arayışları sürüyor.
 

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'un Antalyaspor'u 3-0 yendiği maç sonrası başkan Muharrem Usta Ersun Yanal ile görüştüklerini doğrulamıştı.


Atiba'ya İngiltere'den talip var
 

Beşiktaş'ın en istikrarlı oyuncuların başında gelen Atiba Hutchinson'a İngiltere'den takip var.


 

2013-2014 sezonunda PSV Eindhoven'den transfer olan Atiba'ya Slaven Bilic kancayı taktı.


Jose Fernandao 2015 yılına damga vurdu



Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao 2015 yılında oynanılan Süper Lig maçlarında toplam 19 gol attı.

 
Süper Lig'de ilk yarının bitmesine 1 hafta kalırken 2015 yılının bitmesine de az kaldı.Geçtiğimiz sezon ve bu sezon oynanılan maçlarda 2015 yılı içerisinde en çok gol atan futbolcu Jose Fernandao oldu.
 

Ahmet Çakar'dan ortalığı karıştıran tweet
 

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı sırasında Lukac ile ilgili şok bir tweet attı.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!