comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yerden yere vurdu

14 Aralık 2015, Pazartesi 23:10
Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yerden yere vurdu

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Galatasaray'ı yerden yere vurdu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen derbinin ardından Galatasaray'ı yerden yere vurdu. 

"Sabaha kadar oynansa Beşiktaş kazanırdı"

Galatasaray hiçbir şey yapmadı bugün. Kaldı ki, Beşiktaş sezon başındaki görüntüsünden uzak olmasına rağmen. Bu maç sabaha kadar oynansa Galatasaray ancak kaleci Günay'ın hatasıyla kazanırdı. Olcan'ın şutu dışında 95 dakika sıfır pozisyon Galatasaray adına. Maalesef diyorum ama Galatasaray'ın şampiyonluk şansı azaldı. Artık yarışta olması çok zor görünüyor. 

Rıdvan Dilmen yorumlarına şu şekilde devam etti:
Beşiktaş'ta ben Ben tahmin ediyorum ki, Tolga oynamak istememiştir. Bundan sonra ayrılmak zorunda kalabilir. Maç kötü bitseydi, Tolga'nın hiç hatası olmasa da tepki olurdu. Ama dönüşü de olabilirdi. Bugün oyunu değil, oyuncuyu konuşabiliriz. Bence Chedjou orta saha oynamaz değil, ama verim alınabilir mi? Belki birkaç hafta sonra alınabilir. Chedjou, Jose Rodriguez'e göre ayağı daha iyi olan, topu oyuna daha iyi sokabilecek biri. Bilal bu maçta yumuşak kalırdı. Şu Galatasaray'ın yedek kulübesine bak. Pereira hiç ağlamasın yani, ben tribündekilerini sayarsam Fenerbahçe'nin."



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!