comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Grosskreutz kararı

12 Aralık 2015, Cumartesi 10:34
Galatasaray'ın Grosskreutz kararı

Galatasaray takımdan ayrılmak isteyen Grosskreutz ile son kez görüşme yapacak.

FutbolArena - Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği fakat FIFA kuralları gereği Ocak ayına kadar oynatamadığı Kevin Grosskreutz takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Sarı kırmızılılar Alman futbolcuyla son kez bir görüşme yaparak takımda kalmasını istediklerini ifade edecekleri belirtildi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli'nin de onayı ile Kevin'ın menajeri ile bir kez daha masayla oturmak için harekete geçti. İstanbul'a davet edilen menajer ve Kevin ile derbinin ardından salı akşamı ya da çarşamba günü görüşecek olan idareciler iki opsiyon sunacak.
 
SON KARAR KEVIN GROSSKREUTZ'UN
 
İlk olarak daha önce iletilen maddi detayları yerine getirmesi halinde oyuncunun istediği takıma gidebileceği ve kulübün de bunu kabul edeceği iletilecek. Ancak Kevin Grosskreutz'a bir opsiyon daha sunulacak. 
 
Mustafa Denizli ile görüşen idareciler, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki görüşlerini direkt Kevin Grosskreutz'a ve menajerine iletmek üzere de aldı... Oyuncuya Denizli'nin mesajı ise net oldu: 
 
“Bizim isteğimiz senin kalmandan yana. Ancak bu halinle değil. Takımın kapısı sana açık. Ama esas kararı senin vermen gerekli.” Bu mesaj toplantıya gelmesi halinde direkt olarak Ke-vin Grosskreutz'a iletilecek. Aksi halde ise menajerine söylenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!