comScore

Galatasaray Galatasaray

Ahmet Çakar: 'Ikına ıkına gidiyorlar'

09 Aralık 2015, Çarşamba 10:29
Ahmet Çakar: 'Ikına ıkına gidiyorlar'

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Astana ile oynadığı maçı değerlendirdi.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçında Astana ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın oynadığı futbol eleştiriliyor. Spor yazarı Ahmet Çakar, sarı kırmızılıların ortaya koyduğu futbolla ilgili sert bir yazı kaleme aldı.

İşte Çakar'ın Sabah Gazetesi'ndeki yazısından bir bölüm;
"Maçın bitmesine 15-20 saniye var... Muslera vakit geçiriyor, Sneijder de İskoç hakem Thompson'a "Ne olur maçı bitir" diye ricada bulunuyor! Yazık Galatasaray'a. Bizim TFF 1. Ligi'nde bile zor mücadele edecek bir takıma karşı Galatasaray seviniyor. Ciddi anlamda Galatasaray birçok yanlış yaptı. Chedjou'nun ön libero oynamasının mantığı ne olabilir? Chedjou'yu ön libero oynattığınızda bunun diğer oyuncularda yaratacağı algı ne olabilir? Chedjou hayatında kaç defa ön libero oynamış? Özellikle de katkı verdiğini söylemek doğru değil. 

"Ikına ıkına gidiyorlar"

Galatasaray'da kolay gol yeme alışkanlığı hala devam ediyor. Yediği gole bakın! Yapılan ortada arka direkte Twumasi bomboş... Gelişine vuruyor ve golü atıyor. Marke eden ya da vurmasını engelleyecek bir Galatasaraylı oyuncu yok. Ya bu golden sonra Galatasaray, Selçuk'la beraberliği bulamasaydı ne olacaktı? Aslında beraberlik golü erken geldi. Biraz gecikse rakibin direnci daha da artacak ve Galatasaraylı oyuncular panik yapacaklardı. Sonuç olarak Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam ediyor ama ne ligde ne de dün akşam tat verdi. Ikına ıkına gidiyorlar ama futbolu bilenlerin bu işin böyle fazla uzun sürmeyeceğini de kestirmeleri lazım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!