comScore

Galatasaray Galatasaray

Podolski davalık oluyor! Gazeteci konuştu...

07 Aralık 2015, Pazartesi 03:47
Podolski davalık oluyor! Gazeteci konuştu...

Podolski'nin tekme attığı gazeteci Ahmet Döğen, Alman futbolcudan davacı olacağını açıkladı.  
 

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski ailesiyle Etiler'deki bir et lokantasına gittikten sonra çıkışta görüntü alan gazetecilere tekmeyle saldırıp Türkçe küfür etti. 

Podolski'nin saldırdığı Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen, Beyaz TV'ye konuştu. 

"Podolski'den davacıyım"
Ahmet Döğen'in açıklamaları şu şekilde: "Biz Podolski olduğu için mekana gittik. Daha sonra Podolski tek başına mekandan çıktı. Biz Podolski'yi çektik. Bir gazeteci, bir de televizyon muhabiri arkadaşımız vardı. Podolski bize 'no family' yani ailemi çekmeyin dedi. Biz de okey, çekmiyoruz aileyi dedik. Ben makinayı yere indirdim. Kameraman arkadaş ise omzundan makinayı yere indirirken Podolski, kameraman arkadaşı itti. Ondan sonra arbede oldu. Ben de arbedeyi çektim. Podolski döndü ve bana tekme attı. Tekme attıktan sonra koruması devreye girdi ve koruması saldırmaya başladı. Ben Podolski'den davacı olacağım. Avukatımla görüştüm ve gereken yapılacak."

"Podolski benden güzel küfür ediyor"

Podolski'nin kendisine Türkçe küfürler ettiğini söyleyen Ahmet Döğen: "Valla benden kaliteli küfür ediyor. Gayet güzel Türkçe küfür ediyor. Ananı bilmem ne yapayım dedi. Diğer arkadaşlara, hepinize tek tek sen, sen, sen bilmem ne yapayım dedi."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!