comScore

Galatasaray Galatasaray

Eboue: 'Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynarım'

04 Aralık 2015, Cuma 10:54
Eboue: 'Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynarım'

Galatasaray ile yollarını ayıran Emmanuel Eboue önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da uzun süre kadro dışı bırakıldıktan sonra yolların ayrıldığı Emmanuel Eboue, şu sıralar Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkıyor.

Fildişi Sahilli futbolcu NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
"ONU ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"
 
”Galatasaray'da oynadığım için çok mutluydum. Kimse ile bir kavgam da olmadı ama ani bir şekilde kadro dışı kaldım. Prandelli döneminde Avusturya'ya kampına gidecektik. Bir gün önce gece yarısı kulüpten biri beni aradı ve ‘Prandelli seni istemiyor. Kampa gelmiyorsun' dedi. Takım ertesi gün Avusturya'ya gitti. Ben, Sabri, Gökhan Zan, Dany ve Ontivero'nun da aralarında bulunduğu 10 oyuncu İstanbul'da kaldı. A2 takımla çalışmaya başladık. Avusturya'dan dönünce Prandelli'ye sorunun ne olduğunu sordum. Bana baktı ve ‘Eboue seni biliyorum. İyi bir oyuncusun. Kadro dışı kalman benim kararım değil' dedi. Kadro dışı kalmamı kimin istediğini sormadım ama bu kişiyi biliyorum. Bu ülkeyi çok sevdiğim için açıklamayacağım. Kendisini Allah'a havale ediyorum. Prandelli sadece paravandı. Ancak takım arkadaşlarımdan biri değil”
 
"FENERBAHÇE'DE VE BEŞİKTAŞ'TA OYNARIM!"
 
"Form tutmak için çalışmaya devam ediyorum. Günde iki idman yapıyorum. Fildişi Sahillleri'nden bir arkadaşımla Bakırköy'deki bir statta çalışıyoruz. Bir gün Galatasaray'a geri dönmek isterim. Hayalim Hamza hoca ile çalışmaktı ama o gelmeden önce takımın dışında kalmıştım. Yapabileceği bir şey yoktu. İşler iyi gitmeyince menajerimle yollarımı ayırdım. Kulüp de bulamadım. Avrupa ya da Türkiye'den teklif gelirse futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Şu an serbest bir oyuncuyum. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da oynayabilirim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!