comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan FLAŞ Sabri Sarıoğlu kararı

04 Aralık 2015, Cuma 09:53
Galatasaray'dan FLAŞ Sabri Sarıoğlu kararı

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin otomatik uzatılması maddesi karşılıklı anlaşılarak iptal edildi.

FutbolArena - Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin otomatik olarak uzatılması konusu taraftarlardan büyük tepki çekmişti. Sarı kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki bu maddeyi iptal ettiğini açıkladı.

Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesindeki madde kaldırılmasaydı, tecrübeli oyuncu bu akşam oynanacak Bursaspor maçında forma giymesi halinde önümüzdeki sezonda da Galatasaray'da kalmayı garantileyecekti.
İşte o açıklama;

Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.
 
Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.
 
Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.
 
Saygılarımızla.
 
Galatasaray Spor Kulübü

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!