comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan eksik belge haberlerine yanıt

03 Aralık 2015, Perşembe 18:20
Galatasaray'dan eksik belge haberlerine yanıt

Galatasaray Kulübü, Tahkim Kurulu'na sulunan itiraz dosyasının eksik belge olması nedeniyle reddedildiği haberlerini yalanladı. 

FutbolArena - Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ın Tahkim Kurulu ile Fenerbahçe'ye hükmen yenildiği maç için başlattığı itiraz süreciyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyr. 

Cumhuriyet Gazetesi gün içerisinde Galatasaray'ın hazırlayıp Türkiye Basketbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na sunduğu itiraz dosyası, eksik belge olması nedeniyle reddedilerek geri gönderildi şeklinde bir iddiada bulundu. Ancak Galatasaray kulübü bu haberleri yalanladı.
İşte resmi siteden yapılan açıklama:

Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu'nun TBF tarafından verilen hükmen mağlubiyet kararıyla ilgili başvuruyu geri çevirip Galatasaray Spor Kulübü'nden ek belge istediği iddiası asılsızdır.

Galatasaray Spor Kulübü'nün TBF'nin Galatasaray-Fenerbahçe kadın basketbol takımları arasındaki maç sonrasında verdiği kararı Tahkim'e taşımak için 10 günlük yasal süresi bulunmaktadır.

Henüz TBF'nin gerekçeli kararı bile kulübümüze ulaşmamış ve Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu'na herhangi bir başvuru yapılmamışken ortaya atılan “Galatasaray'ın başvurusu geri çevrildi” iddiası, malum çevrelerin suçluluk psikolojisiyle sarıldığı bir manipülasyon çabasından ibarettir.

Galatasaray Spor Kulübü

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!