comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli: 'Hamza hocayı aradım açmadı'

02 Aralık 2015, Çarşamba 13:58
Mustafa Denizli: 'Hamza hocayı aradım açmadı'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu. 
 
"FUTBOL İÇİN DEĞİL SON DERECE MEMNUNUM"
 
"İşin içine net bir şekilde girdik. Her geçen gün yeni birşey öğreniyorum. Takımım benimle ilgili bilgiler öğreniyor. 6 gün oldu ve bir maçımızı geride bıraktık. İlerleyen günlerde işi kolaylaştıracak planlar yapacağız. Cuma önemli bir maçımız var. Devamında Salı günü camia için Türkiye için önemli bir maç oynayacağız. Yeni çalışma dönemimiz var, uyumlu olmaya çalışıyorlar. Bir yarışın içindeyiz. Galatasaray dediğiniz zaman yarışın içindedir, ayrı ayrı olamaz. O yarış nerede varsa Galatasaray var olacaktır. En iyi şekilde bitirmek için çalışmalarımızı daha da sıklaştıracağız. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalardan son derece memnunum. Bu söylediklerimin takımın futboluyla alakalı değildir. Ama bu görüşüm gelecekte skorlara da etki edecektir. Yarışmaya bu camiada başladım ve bu camiada aynı kararlılıkla devam edeceğim. Düşündüğümüz herşeyi yavaş yavaş gerçekleştireceğiz. Ciddi bir heyecanıma sahibim asla kaybolmasına izin vermem. Kendi yolumuzda yaptığımız hesaplar var. Bu hesaplar belli bir süre sonra bizi oralara getirecektir. Burada bizim için hedefler başladığımız gün gibi üzerine koyarak devam ediyoruz, edeceğiz. Birey ve grup olarak önümüzdeki günlerde çok daha iyi değerlendirme şansım olacak."
 
"HAMZA TELEFONUMA CEVAP VERMEDİ"
 
"Yüzde 51 ifadesini bu çatı altında kullandım. Var olduğumuz sürece devam edecek. Şu andaki tablo ortada. Ve ben herşeyi yaşadım. Söylediğim gün Fatih Hocamı aradım bir gün sonra çok değerli vaktini ayırdı. Bana her konuda bilgi verdi yardımcı oldu. Sonra Hamza Hoca'yı aradım ama cevap alamadım. Yardımcısı Yıldırım Hoca'yı aradım ama görüşemedim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!