comScore

Galatasaray Galatasaray

Kevin Grosskreutz ayrılmak istiyor

02 Aralık 2015, Çarşamba 12:57
Kevin Grosskreutz ayrılmak istiyor

Galatasaray'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı fakat Ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Grosskreutz takımdan ayrılmak istiyor.

FutbolArena - Galatasaray'ın sezon başında transferin son gününde kadrosuna kattığı fakat evraklarının geç gönderilmesi nedeniyle lisans alamayan ve Ocak ayına kadar takımla sadece antrenman yapacak olan Kevin Grosskreutz takımdan ayrılmak istiyor.

Kevin Grosskreutz neden ayrılmak istiyor?

Sarı kırmızılı ekibin deneyimli hocası Mustafa Denizli, basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede oyuncunun mutsuz olduğunu söylediğini ve ayrılmak istediğini ilettiğini açıkladı. Edinilen bilgilere göre, Grosskreutz'a teklif geldiği ve gitmekten yana tavır koyduğu, yönetimin de alıp oynatamadığı oyuncuyu satarak iyice kötü duruma düşmek istemediği için Mustafa Denizli'nin böyle bir açıklama yaptığı düşünülüyor.
İşte Denizli'nin açıklamaları;

"Kevin Grosskreutz, ayrılmak ve Almanya'ya dönmek istiyor. Önemli olan benimle devam eden futbolcuların benim çıktığım yolda, benimle benim gibi yürümeleri, düşünmeleridir. Burada eksik bir şey olursa, performansı olumsuz etkilenir. Bu performans çevresine de sirayet eder. 

Kevin, gidiş gelişlerin zorluğunu belirtti ama esas problemin bu olmadığını söyledi. Kevin, 'Ailemden ayrı kalamam. Burada devam edemem' dedi. Kendisine her konuda yardımcı olmaya çalıştım. Ona, benim için oyuncuların mutluluğunun önemli olduğunu söyledim. Ona 'İnsan mutlu olduğu sürece başarılı olur, mutsuzlukla başarı yan yana yürümez' dedim. Bunu camiamızın benim ağzımdan duymasını istedim. Kendisi bugünkü çalışmaya da katılmadı. Bundan sonraki süreci yönetimimizle görüşeceğiz.."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!