comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek çok sert konuştu

01 Aralık 2015, Salı 14:40
Dursun Özbek çok sert konuştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açtı ağzını yumdu gözünü.

FutbolArena - Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye hükmen mağlup sayılması sonrası sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek basın toplantısı düzenledi. Özbek, TBF Başkanı Harun Erdenay'a çok sert sözlerle yüklendi.
 
İşte Özbek'in açıklamaları;
 
"Fenerbahçe'yi yendik. Bileğimizin hakkıyla muazzam bir alın teriyle kazandık. Sahada galip gelmek yeterli olmuyor. O zaman devreye başka güçler giriyor. Bizim çocuk dediğin kim Harun. O zaman sen çık o gelsin. Galatasaray'ı basit oyunlarla harcayamazsınız. Sen bu işi bırak Harun. Büyük camiaların elbette savunma hakları vardır. Kimse hakkımızı gasp edemez. Sen kimsin oyuncumuzun tazminatını vereceksin. Fenerbahçe'nin emir eri pozisyonunu terk et. Basketbolu masa başına taşımak istiyorsan biz orada oynarız Harun." 

Galatasaray neden hükmen mağlup oldu?
 
Fenerbahçe, Galatasaray'ın yabancı oyuncusu Lynetta Kizer'in 6. hafta mücadelesinde AGÜ'ye karşı "Avrupalı oyuncu statüsünde", 28 Kasım'daki derbi mücadelesinde ise 'ABD'li oyuncu statüsünde' oynatıldığını belirterek Basketbol Federasyonu'na dilekçe vermiş, TBF Disiplin Kurulu'da şikayeti haklı bulmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!