comScore

Galatasaray Galatasaray

İsmi Galatasaray'la anılan Moyes konuştu

21 Kasım 2015, Cumartesi 09:33
İsmi Galatasaray'la anılan Moyes konuştu

İskoç menajer kendi geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena Dış Haberler – Everton ile geçirdiği başarılısezonların ardından Manchester United'ın başına geçen ancak hayal kırıklığıyaratan David Moyes'un son durağı Real Sociedad kulübü olmuştu. ÖncesindeGalatasaray'la da bir görüşme yapan İskoç menajerin İspanya macerası da kötüsonuçlandı. Şu anda boşta olan David Moyes'un ismi bu günlerde Galatasaray ileanılıyor.

The Sun gazetesine özel bir röportaj veren Moyeshem geçmişini, hem de geleceğini masaya yatırdı. İşte Moyes'un sözleri:"İtibarımın zarar gördüğünü düşünmüyorum. Artık İspanyol futbolcular hakkındabilgisi olan, İspanya Ligi'ni tanıyan ve farklı futbol stilleri hakkında bilgisahibi edinen bir menajerim. Bence en başarılı yıllarımı henüz yaşamadım.Everton'da genç bir menajerdim ve orada harika 11 yıl geçirdim. ArdındanManchester United'da Sir Alex'in yerine geldim ve sonra da bir risk alarakİspanya'ya yeni bir deneyim yaşamaya, farklı bir kültürü görmeye gittim. Umarımen başarılı yıllarım bundan sonra yaşayacağım seneler olur. Bence daha fazlatecrübe edinerek artık daha zeki ve daha sakin birisi oldum. Artık kendimikesinlikle tecrübeli bir menajer olarak görüyorum." diye konuştu.

Bir sonraki durağının neresi olacağı hakkında dayorumlarda bulunan Moyes: "Beni heyecanlandıran bir teklifin gelmesinibekleyeceğim. İngiltere de olabilir, ülke dışından da olabilir. Sadece beniheyecanlandıracak bir proje olmalı. Şu anda boşta olduğum için mutluyum ama heran çalışmaya da hazırım. Yarın çalışmamı isteseler memnuniyetle başlarım. Amaakıllıca bir karar seçim yapmalıyım. Bugüne kadar da tercihlerimi hep akıllıcayaptığıma inanıyorum. Şu anki durumda yurt dışından bir kulüp çalıştırabilirim.Yeniliklere açığım." dedi. Moyes bu açıklamaları yaparken herhangi bir kulüpismi vermedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!