comScore

Galatasaray Galatasaray

Hakan Ünsal'dan yönetime çok sert Hamzaoğlu eleştirisi

18 Kasım 2015, Çarşamba 23:05
Hakan Ünsal'dan yönetime çok sert Hamzaoğlu eleştirisi

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve spor yorumcusu Hakan Ünsal, Hamza Hamzaoğlu'nun istifası ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da ani bir gelişme sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığı açıklandı.
 
Ayrılık kararını yönetim alırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bu karara itiraz etmeyerek kabul ettiği öğrenildi.

Hürriyet'e konuşan Galatasaray'ın eski oyuncusu ve spor yorumcusu Hakan Ünsal, Hamza Hamzaoğlu'nun istifası ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.
İşte Hakan Ünsal'ın sözleri

"Hamza hocanın gönderilmesi yılın bombası oldu. İnanılacak bir haber değil. Yönetim kendi idam fermanınıimzaladı. Galatasaray yönetimi ayağına değil, kafasına kurşun sıktı. Gerekçelerini çok merak ediyorum."

'Küfür etti galiba'

"Maça 3 gün kala hoca göndermek için hocanın yönetime küfür etmesi falan lazım. Büyük ihtimalle Niasse ve Umut Bulut açıklamaları bahane edilecek. Niasse'yi almazsın anladık da Umut ile sözleşmeyi de imzalama olsun bitsin. Bu karar Galatasaray tarihine kara bir lekedir.Birkaç aydır yönetimde yapılan Hamza hocayı gönderme operasyonun sonucudur. "

'Galatasaray tarihinin kara lekesi'

"Galatasaray'da yetişmiş, formasını giymiş, teknik direktörlük yapıp 3 kupa kazandırmış hocayı böyle göndermek Galatasaray'a yakışmadı. Hamza Hamzaoğlu'nun yerine gelecek isim marka olmalı. Ümit Davala ya da Tugay Kerimoğlu'nu getirirlerse taraftarlar 'Hamza hocayı niye gönderdin' diye sorar."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!