comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Denayer krizi

11 Kasım 2015, Çarşamba 09:27
Galatasaray'da Denayer krizi

Galatasaray'da ilk günden bu yana sergilediği performansla taraftarın gözüne giren Denayer'in ayrılmak istediği iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den kiralık olarak transfer ettiği Jason Denayer'in takımda kalmak istemediği iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; u sezon ligde 5, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta forma giyen Denayer'in M.City'li yöneticilere, "Galatasaray'a gelirken en büyük isteğim kendimi geliştirmekti. Burada şans bulmam geleceğim açısından çok önemliydi. Ancak şu ana kadar bana yeterince şans verilmedi. Bu da tüm beklentilerimi sonuçsuz bıraktı. İdmanlarda çok çalışsam bile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kafasında olmadığımı düşünüyorum" dediği öğrenildi. 
"Ağzımla kuş tutsam olmuyor"
 
Belçikalı yıldız ayrıca Hamzaoğlu'nun kendi mevkisinde Sabri ve Semih'e daha çok yer verdiğini vurgulayarak, "Bu yüzden moralim bozuk. Ağzımla kuş tutsam teknik direktörümün gözüne giremeyeceğimi düşünüyorum. Bu da beni yıpratıyor ve üzüyor" açıklamasında bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

Manchester City görüşecek

Denayer'in bu isteği karşısında şaşıran Manchester City'li yöneticilerin, "Sezon sonuna kadar Galatasaray'la sözleşmen bulunuyor. Seni kulüp bırakmadığı sürece birşey yapamayız. Ancak teknik direktörümüzle konuşarak onunda fikrini aldıktan sonra Galatasaray'la görüşürüz ve devre arasında dönmeni sağlayabiliriz. Ancak bu konuda sana şu an için net bir şey diyemeyiz. Sana en yakın zamanda net cevap vereceğiz" mesajını verdiği belirlendi. Bu gelişmeden sonra nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!