comScore

Galatasaray Galatasaray

Jason Denayer takımda kalacak mı?

03 Kasım 2015, Salı 10:40
Jason Denayer takımda kalacak mı?

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer geleceği hakkında konuştu.

FutbolArena - Galatasaray'ın transferin son günlerinde Manchester City'den kiralık olarak alınan Jason Denayer kısa sürede kendisini taraftarlara ve teknik heyete kabul ettirdi. Belçikalı futbolcu geleceği hakkında Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İşte Denayer'in sözleri;
‘Cim Bom'u seçtim, çünkü...'

“Galatasaraylı Yöneticilerle birçok görüşme yaptık. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi ve adını bütün dünyaya kabul ettirmiş çok büyük bir kulüp olması tercihimde etkili oldu.”
 
‘Sağ bek oynamak sorun değil'

“Sağ bekte oynamakla ilgili bir sıkıntım yok. 20 yaşındayım ve gelmeden önce konuştuklarımız arasında bu konu da var. Ben profesyonel bir futbolcuyum; nerede oynayacağıma ise hocalarım karar verir. Baştan kabul ederek geldim. Bana nerede ihtiyaç varsa o mevkide elimden gelenin en iyisini yapmak ilk görevim.”
 
‘Kontrolüm dışında şeyler var'

“Galatasaray'da çok mutluyum. Fakat burada kalmakla ilgili olarak, benim kontrolüm dışında da bazı şeyler var. Kulüplerin işlerine karışmak görevlerimin arasında yok. Sezon sonunda yöneticilerimiz oturur konuşurlar. Benim görevim saha içinde mücadele etmek.”
 
‘Florya sorunsuz bir yer'
 
“Herkes bana yardımcı oluyor. Kimse ile problemim yok. Takım arkadaşlarım da, personel de çok iyi. Teknik heyetle uyum içindeyim. Sağlık ekibi de her türlü ihtiyacımıza cevap veriyor. Kısaca Florya benim için sorunsuz bir yer.”
 
‘Çok büyük bir camiaya geldim'

“İlk geldiğimde bana Galatasaray'ın tarihini anlattılar, çok köklü ve gelenekleri olan bir camia olduğunu anladım. Derinlemesine bir bilgim yok ama gördüklerim bana ne kadar büyük bir camiada olduğumu anlatıyor.”
 
‘Taraftarımızı dünya tanıyor'
 
“Galatasaray'ın taraftarları bütün dünyada tanınan çok iyi bir şöhrete sahip. Bize destek verdiklerinde kendimizi iyi hissediyoruz. Onlardan istediğimiz bu desteği hep vermeli. Biz de o zaman daha motive oynuyoruz. Taraftarlarımıza hep başarılar yaşatmak istiyoruz.”
 
‘Trafik beni çok zorluyor'
 
“Burada pek arkadaşım yok ama Belçika'dan arkadaşlarım geliyor. Yabancılık çekmedim çünkü Belçika'da Türk tanıdıklarım vardı. Özellikle yemeklere yabancı değilim. İstanbul mükemmel bir şehir, daha önce gelmemiştim. İnsanı büyüleyen özelliklere sahip. Bir de trafik olmasa! Antrenmanlara gidiş gelişimde sorun yok, tesislere yakın bir yerde kalıyorum ancak şehir içine gittiğimde trafik beni gerçekten zorluyor.”

‘Bu sözlerden mutlu oluyorum'
 
Denayer, “Geldiğin zamanla şimdi arasında taraftarların gözünde yerin çok değişti. Yıldız transfer istiyorlardı, pek sükse yapmadın ama şimdi en sevilenler arasındasın” şeklindeki sözlerimiz üzerine, “Böyle sözler duymak gerçekten beni çok memnun ediyor. Teşekkür ederim, daha çok gencim ve çalışarak bir yerlere gelmek istiyorum” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!