comScore

Galatasaray Galatasaray

Podolski, Burak ve Denayer Gençlerbirliği maçında oynayabilecek mi?

16 Ekim 2015, Cuma 21:00
Podolski, Burak ve Denayer Gençlerbirliği maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce, Burak Yılmaz, Jason Denayer ve Lukas Podolski'nin sakatlıklarıyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı geçen Lukas Podolski'nin, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapılacak Gençlerbirliği maçında forma giyebileceğini söyledi.

Sakatlığı bulunan futbolcularla ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan İnce, Alman futbolcunun takımla çalıştığını belirterek, "Lukas, ayak bileğindeki sakatlıktan dolayı milli maçlarda oynayamadı. Tedavilerini yaptık. Son 3 gündür antrenmanların tamamına katıldı. Son durumuna göre bir sıkıntısı kalmadı. Yarın son tetkiklerden sonra söyleyebiliriz ama Lukas'ın durumu diğerlerinin önünde ve yarın oynayabilecek gibi görünüyor" diye konuştu. 

Sakatlıkları süren Burak Yılmaz ile Jason Denayer'in durumlarının yarın belli olacağını aktaran Yener İnce, şöyle devam etti:

"Burak, bugün antrenmanın büyük kısmına katılacak. Sonra bir test uygulayacağız ve durumuna maç günü karar vereceğiz. Denayer, Belçika Milli Takımı'nda sakatlıktan dolayı 2 maçta da oynamadı. Buraya da biraz ağrıyla geldi. Koşu testlerini yapıyoruz. Çıkacak sonuca bağlı olarak kararımızı vereceğiz. Onun da durumu yarın netleşir."

Sarı-kırmızılı takımın doktoru, İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda sakatlanan Jose Rodriguez'de kemik ödemi tespit ettiklerini vurgulayarak, "Rodriguez'in tedavisi tamamlandı. Yarın oynayabilecek duruma geldi ama yine de akşam antrenmanının sonucunu beklememiz lazım" ifadelerini kullandı.

Önemsiz sakatlıkları bulunan futbolcuların tedavilerinin tamamlandığını aktaran İnce, "Ufak tefek adale sakatlıkları olan futbolcularımızın tedavileri tamamlandı ve oynayabilecek durumdalar. Yarın için kararını vereceğimiz sadece Burak Yılmaz ve Jason Denayer var" şeklinde konuştu.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop ile ilgili de bilgi veren Yener İnce, "Hamit ile yenileme aşamasına geldik. Durumu oldukça iyi. Bir koşu temposu için belli bir sistemde gidiyoruz. Kıkırdak hasarında beklediğimizden daha iyi de gidiyor. Son durumu gayet iyi. Bugün yarın değil, oynaması biraz süre alacak ama baya yol kat ettik" diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!