comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Grosskreutz sevinci

12 Ekim 2015, Pazartesi 09:58
Galatasaray'da Grosskreutz sevinci

Galatasaray'ın yeni transferi Grosskreutz'un hazırlık maçında sergilediği performans yüzleri güldürdü.

FutbolArena - Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği fakat FIFA'ya eksik ve geç belge yolladığı için Ocak ayına kadar resmi maçlarda oynatamayacağı Kevin Grosskreutz, Panthrakikos karşısında sergilediği performansla teknik heyeti memnun etti.

Tam bir joker
Milliyet'te yer alan habere göre; Milli maçlar için verilen arada önceki gün Yunanistan'da Panthrakikos karşısında görücüye çıkan yeni transfer Kevin Grosskreutz'un performansı yüzleri güldürdü. Evraklardaki eksikler yüzünden FIFA'ya takılan ve uzun süredir futbol oynamayan 27 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı 64 dakikada özellikle ilk devre etkin gözükmesi teknik heyeti mutlu etti.
 
Galatasaraylı futbolcuyu maç içerisinde sol açıkta başlatıp, sağ öne çeken ve daha sonra orta alanda da deneyen Hamzaoğlu yeni jokerinin performansını olumlu bulurken, Grosskreutz'un maç eksiğinin giderilmesi için bu tarz antrenman maçlarının yine yapılacağı dile getirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!