comScore

Galatasaray Galatasaray

Lionel Carole: 'Kalitemizi kanıtlamak istiyoruz'

28 Eylül 2015, Pazartesi 13:15
Lionel Carole: 'Kalitemizi kanıtlamak istiyoruz'

Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Lione Carole, ligdeki iyi gidişi Şampiyonlar Ligi'nde de devam ettirmek istediklerini söyledi.

Lionel Carole, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacakları Astana karşılaşmasını GS TV'ye değerlendirdi. Zor bir maç olacağını ifade eden Carole, "Farklı bir ülkeye gidiyoruz. Ayrıca bilmediğimiz bir zeminde oynayacağız. Ancak mücadelede elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
 
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ İMAJ ÇOK FARKLI"

Başarılı oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki imajın çok farklı olduğunu vurgulayarak, "Bütün takımlar çok güçlü ve her maçta atmosfer çok mükemmel. Futbolun en üst seviyesi burası. Ben de Atletico Madrid maçıyla Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçıma çıktım. Galatasaray taraftarı karşısında bu başlangıcı yapmak benim için çok farklı bir heyecandı. Taraftarımızın oluşturduğu ortam da mükemmeldi. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman çok özel bir ortam var" diye konuştu.
 
"İYİ GİDİŞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Ligdeki son iki maçı kazanmalarının kendilerine moral olduğunu dile getiren Carole, "Biz kalitemizin farkındaydık ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde de kalitemizi tekrar kanıtlamak ve bu iyi gidişi devam ettirmek istiyoruz. Atletico Madrid maçında taraftarlarımız mükemmeldi. İsteğim, deplasmanda oynayacağımız Astana maçına da taraftarımızın gelmesi ve bizi coşkuyla desteklemeleri" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!