comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek: 'Bu takım herkesi yanıltacak'

23 Eylül 2015, Çarşamba 14:29
Dursun Özbek: 'Bu takım herkesi yanıltacak'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basın mensuplarına özel açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatsaray Başkanı Dursun Özbek basın mensuplarıyla kahvaltılı bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Özbek'in toplantısından Fanatik Gazetesi'nin aktardıkları şöyle;
'Artık Galatasaray battı gibi haberler yok'
 
"Biz Galatasaray'da finansal olarak bir şeyleri düzeltmenin gayretini veriyoruz. Geçtiğimiz hafta oyunculara 5 Milyon Euro ödeme yaptık. Bu duruma oyuncular bile şaşırıyor. Alıştıkları bir durum yok. Artık Galatasaray battı bitti gibi haberler göremiyorsunuz." 
 
"Transferde başarıyı harcanan parayla orantılamak yanlış bizim yaptığımız 5 transfer son maçta sahadaydı. Cenk de her an oynayabilir durumda." 

'Taraftarın desteği çok önemli'
 
"Hamza Hoca herkesin güvendiği bir isim. Çok da iyi anlaşıyoruz. Tüm sezonu tek maçla ölçmek hata olur. Geçtiğimiz sezon Hamza Hoca göreve geldiğinde takımın durumu ortaydı. kimse şampiyonluğa inanmıyordu. Sonuç ortada.  Galatasaray'ın bu başarılar için taraftarının desteğine ihtiyacı var. Onların desteği ve kenetlenmemiz çok önemli." 
 
'Galatasaray markasında herkes oynamak ister'
 
"Türkiye'nin bazı gerçekleri ve futbol ekonomisi var.  Tüm bunları dikkate alıp bazı gerçekleri  görmek lazım.  Örneğin Real Madrid ile Galatasaray karşılaşıyor. Maçı 82 bin kişi takip ediyor. Galatasaray, Messi gibi büyük oyuncuları alabilir dediğimde bunu o heyecanla söyledim. Biz bu oyuncualrı alabilir miyiz? Borçlanmaktan korkmuyorsak evet Ama geleceğimizİ ipotek altına alırız. Biz hala Sneijder'ın bonservisini ödüyoruz. ama bir gerçek var o da Galatasaray markasında herkes oynamak ister."
 
"Biz bu sene Carolle, Rodriguez ve Denayer gibi isimleri aldık. göreceksiniz ki bu isimlerin hepsi lige damga vuracak."
 
'Bu takım herkesi yanıltacak'
 
"Taraftarların haklı tepkisini anlıyorum.  Ama sabrederlerse bu takımın herkesi yanıltacağını görecekler. Finali yine biz kazanacağız. Benim görevim taraftarı mutlu etmek. Tüm çabamız da bu. Taraftarımız merak etmesin. Ben Florya'daki havayı görüyorum dostluk üst seviyede. sadece biraz sabırlı olsunlar. Hamza Hoca'yı çok başarılı buluyorum ve ona güveniyorum. Kendisiyle mutluyuz. Başarıları ortada. Onun bu sezonki başarısını ölçmek için zaman değil."
 
'Bizim taraftarımızın eşine dünyada zor rastlanır'
 
"Bizim taraftarımızın dünyada eşine zor rastlanır. Kültürlü, eğitimli ve takımı son derece yakından takip ediyorlar. Ben bu ilgiden son derece memnunum.  Basına konuşmayı çok sevmiyorum. Çok iş yapmayı seviyorum. Galatasaray'ın geleceğini oluşturmaya çalışyorum. Finansmanı düzeltip artık kimseye muhtaç hale gelsin istemiyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!