comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek: 'Neye mal olursa olsun buradayım'

17 Eylül 2015, Perşembe 14:25
Dursun Özbek: 'Neye mal olursa olsun buradayım'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Kulübü Divan Kurulu toplantısında konuşma yapan Dursun Özbek takımın içerisinde bulunduğu durum ve kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

"UEFA'nın incelemesi altındayız"
Kulübün 2014 yılından bu yana UEFA'nın incelemesi altında olduğunu ifade eden Dursun Özbek, "UEFA kulübümüzü incelemeye almış durumda. Bu inceleme 2016 sezonunun sonuna kadar sürecek. 6 ayda bir rapor veriyoruz. Galatasaray geçen sezon 30 milyon Euro zarar etmiş. Transfer elbette yapılır. Fakar bir taraftan mali durumumuzu da düşünmek zorundayız. Yoksa UEFA önlem alacak" diye konuştu.

"Hayatımda hiçbir işi yarım bırakmadım"

Yönetime yapılan istifa çağrılarına yanıt veren Özbek, "TT Arena'nın üst kullanım hakkı hala Galatasaray'a verilmedi. Gidip görüşme yaptık. Bugüne kadar kimse bize gelmedi dediler. Stadın üzerini para harcamadan kapatacağız. Ayrıca yanına basketbol için salon yapacağız. Sürekli 'bu yönetim istifa etmeli' diye eleştiriler geliyor. Bunlardan etkileniyor muyuz? Hayır, tövbe. Şu an bulunduğumuz konumdan bizi çıkaracak olan yine aynı futbolcular ve teknik ekip olacaktır. Hayatımda hiçbir işi yarım bırakmadım. 3 yıllık görevimin sonuna kadar buradayım. Neye mal olursa olsun. Sözlerimi tutacağım" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!