comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Kafama sıkar giderim'

17 Eylül 2015, Perşembe 11:10
Hamza Hamzaoğlu: 'Kafama sıkar giderim'

Hamza Hamzaoğlu'nun bu sözü sosyal medyada çok konuşuldu.

FutbolArena - Vatan Gazetesi yazarı Mehmet Ayan, Hamza Hamzaoğlu ile aralarında geçen bir diyalogu okuyucuları ile paylaştı.

Mehmet Ayan köşesinde Galatasaray'ın başına ilk geldiği dönemde Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede genç teknik adamın söylediği sözleri yazdı.
İşte o sözler;

"Prandelli'nin görevine son verilmiş, Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray teknik direktörlüğüne henüz getirilmişti. Hem babası için başsağlığı dileklerimi, hem de yeni görevinde başarılar temennimi aktarmak için telefon ettim hocaya. Konuşmamızda “Hocam aldığınız görevin zorluklarının farkındasınızdır, takım özellikle Avrupa'da çok kötü. Giydiğiniz ateşten gömlek sizi yakarsa ne yaparsın?” dedim. Her zamanki mert haliyle bir Ahmet Kaya şarkısı repliğini söyledi: Kafama sıkar giderim!
 
İlk günden Hamza Hoca ‘bayramlık ve idamlık gömleğini' aynı gardıropta bulunduran bir siyasetçi edasında… Önceki günkü basın toplantısında “Ömrümüz ne kadar yeter bilemiyorum?” derken idamlık gömleğini de seçenekler arasında tuttuğunu gösteriyor spor kamuoyuna.
 
Ancak Hamza Hoca kendi sehpasına kendi vurur. Yani G.Saray yönetimi hocayı kovamaz, o istifa eder. Çünkü ilk günkü kararlılığında görüyorum onu. Yönetim, oklar bu denli üstüne gelmişten Hamza Hoca'yı yollarsa sıkıntılı dönemde kurban sunağına yeni bir boyun koyar; o da onlara en fazla 2 tane 90 dakika kazandırır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!