comScore

Galatasaray Galatasaray

Serhat Ulueren: 'Vah Galatasaray'ım vah'

16 Eylül 2015, Çarşamba 11:23
Serhat Ulueren: 'Vah Galatasaray'ım vah'

Spor yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Atletico Madrid ile oynadığı maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray yönetimini ağır bir şekilde eleştirdi. Sarı kırmızılı yönetim içerisinde küskünlüklerin olduğunu ve temsil kabiliyetlerinin olmadığını ifade eden Ulueren, "Bu yönetim Ocak ayını görürse iyi" dedi.

İşte Ulueren'in yazısı;
Galatasaray geçen sezondan çok daha kötü. En önemlisi bu takım hiç çalışmamış, çalıştırılmamış. Hiçbir maçta rakiplerine üstünlük sağlayamadı. Çünkü oyuncuların enerjisi yok. Sadece 45 ile 55. dakikalar arasında biraz sıktılar, o da boş. Atletico biraz insafsız olsa G.Saray'ı 4'lerdi ama rakibe saygıdan dolayı yapmadılar. 
 
Galatasaray geçen sezon da bu sahada yenildi, üstelik farklar yiyerek ama dün geceki gibi ruhunu kaybettiğini hiç görmemiştim. El insaf! Tribünler muazzam, Ay-yıldızlı koreografi insanın tüylerini diken diken ediyor ama futbolcular ve Hamza hoca o kadar berbat durumda ki bu seyirciye bile çok ayıp ettiler. Sadece Denayer ve biraz da Yasin iyi oynadı. Diğer herkes rezaletti.
 
Vah G.Saray'ım vah... Sen bu hallere düşecek takım mıydın? Seyirci, “Yönetim istifa” konusunda %100 haklı. G.Saray'ı temsil gücü ve yeteneği olmayan bu yönetim ocak ayını görürse iyi. Şimdi onlar 2-3 hafta sonra Hamza Hoca'yı gönderip gündem değiştirecekler ama insanlar bunları yemiyor. Bu yönetim baştan aşağı defolu, takım küskünler ordusu ve herkes kaprisli. Hamza hoca da hâlâ çıkmış, “Biz iyi takımız, iyi transferler yaptık, şampiyon olacağız” diyerek aslında kendisini kandırıyor.

Selçuk bana cevap verip hakaret edeceğine alsın son 2 sezondaki maçlarını izlesin. Hayalet gibi gezip, 2-3 şut atmakla bu iş olmuyor. Zorda kalmadıkça yakın arkadaşları dışındakilere pas atmayan Selçuk'tan derhal kaptanlık alınmalı. Ama bunu yapacak başkan ve yönetici yok ki... Sahanın en kötüleri 2 hatalı gol yiyen Muslera, Sneijder, Podolski ve Burak'tı. Bu Podolski çok komik bir oyuncu. Arkasında adam yok ama ayakları birbirine dolanıp düşüyor! 
 
Dikiş tutmaz artık
 
Kısacası G.Saray artık dikiş tutmaz. “Yıldızlar gelecek” diye taraftarları kandıran başkan ve yönetim gider, Hamza adam gibi bu takımı çalıştırır, Selçuk ve Burak gruplaşmaları bırakır ve takımdaki herkese eşit muamele yaparsa G.Saray en azından Avrupa Ligi'ne girer ve ligde de en kötü 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!