comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan Atletico Madrid maçı değerlendirmesi

16 Eylül 2015, Çarşamba 00:59
Hamza Hamzaoğlu'ndan Atletico Madrid maçı değerlendirmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid mağlubiyetini ilk yarıdaki futbola bağladı. 

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Atletico Madrid maçı sonrası mağlubiyetin nedeni olarak ilk yarıdaki kötü performanslarını gösterdi. İşte Hamzaoğlu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar:

"Eksiklerimiz var"


Atletico Madrid gerçekten çok kaliteli takım. Yıllardır bizim ülke futbolunda yakalayamadığımız istikrarı yakaladılar. Biz bugün ilk yarıda istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda ise gücümüzün olduğunu gördük ama skoru ilk devrede rakibe vermiştik. Oyunu çeviremedik. Gücümüz var ama eksiklerimizin olduğunu da gördük. Eğer ikinci yarı erken 1 gol bulabilseydik rakip kaleye daha istekli gidebilirdik. Sonuçtan dolayı gerçekten üzgünüz"
"Emre Çolak hataları telafi edemedi"

Emre Çolak'ın 31. dakikada oyundan alınmasıyla ilgil konuşan Hamza Hamzaoğlu "Emre Çolak hatalarını telafi edemedi. Toparlamayacak gibiydi ve bu sebeple erken değişiklik yaptık" şeklinde konuştu. 

"Jason Denayer iyi oynadı. Ondan faydalanacağız"

Denayer bugün iyi sinyaller verdi. Ondan verim alabileceğimizi gösterdi. İkinci yarıda sağ bekte oynattık. Açıkçası sağ bekte Semih'ten ziyade Denayer bana daha mantıklı geliyor"

"Bu şekilde olmaz!"

Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid'i örnek göstererek istikrar yakalama ve hedeflere ulaşma yolunda çok sabırsız olduklarını dile getirdi. "Bu şekilde olmaz! Bir hata yapınca seyirci hemen 'ooo' diye başlıyor. Ondan sonra toparlayamıyorsunuz. Sabırlı değiliz. Hemen başarı gelsin istiyoruz. Böyle olmaz! İstikrar yakalamak ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için önce sabırlı olmak gerekiyor"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!