comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Altaylı: 'Galatasaray başkanlığı ucuzladı'

15 Eylül 2015, Salı 13:43
Fatih Altaylı: 'Galatasaray başkanlığı ucuzladı'

Galatasaray eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Dursun Özbek'e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da geçmişte Asbaşkanlık yapmış olan televizyoncu ve yazar Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i eleştirerek, "Galatasaray başkanlığı çok ucuzladı" dedi.

Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Fatih Altaylı'nın Dursun Özbek ile ilgili sorulan soruya yanıtı;
Bu hafta Dursun Özbek haftasıydı. Televizyon performansını nasıl buldunuz? Yanıtları sizi tatmin etti mi?

Evet çok tatmin oldum. Gülmeye tatmin oldum! Artık daha fazla gülmek istemiyorum Galatasaray Yönetimi'nin haline! Başkan'ı izlerken, ki tamamını izlemedim, içim acıdığı için kapattım televizyonu. İçim acıdı ‘Galatasaray bu hale mi düşmeliydi!' diye. Seçimden önce de söylemiştim “Galatasaray Başkanlığı çok ucuzladı” diye, onu gördüm. Bakın 1991'den bu yana gelen Galatasaray Başkanlarına... Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, Özhan Canaydın, Adnan Polat ve hatta her şeye rağmen Ünal Aysal. Kimse kusura bakmasın ama Dursun Özbek ile bu başkanlar arasında çok ciddi bir duruş farkı var. Temsil kabiliyeti farkı var. Bakın bu camia Adnan Polat'ı bile zor hazmetmişti ama Polat 20 yıl boyunca çeşitli yönetimlerde yer aldı, Galatasaray tedrisatından geçti. Özbek'te bunların hiçbiri yok.
 
AZİZ YILDIRIM'IN UCUZ KOPYASI

Yanıtlarına gelince... Onlar da çok sıradan, çok ışıksız, çok fenaydı. Kardeşinden söz ederken içimden stüdyoyu basmak geldi. Faruk Süren'in kardeşi var, Reha. Üstelik Galatasaray Liseli'dir. Bir gün Galatasaray'ın bir yerinde gördünüz mü? Ya da Adnan Polat'ın kardeşi Murat'ı. “Mehmet Özbek kardeşi değilmiş de danışmanıymış da, bunun sorulmasını bile hakaret addederrmiş.” Yahu bu Mehmet Özbek Galatasaray'da daha önce ne yapmış, hangi hizmeti vermiş, ne tecrübesi varmış da bir numaralı adam olmuş! Ben yönetim kuruluna şaşıyorum. Başkan yönetimine diyor ki, “Sizin aranızda adam yok. O yüzden ben her şeyin başına kardeşimi getiriyorum.” Yuuuuh! Eğer bir hakaret var ise Başkan kendi yönetimine hakaret ediyor. Galatasaray'ı Fenerbahçe yönetim anlayışının, daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın yönetim anlayışının kötü, ucuz bir kopyası haline getiriyor Dursun Özbek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!