comScore

Galatasaray Galatasaray

Bilal Kısa'nın annesi toprağa verildi

14 Eylül 2015, Pazartesi 14:40
Bilal Kısa'nın annesi toprağa verildi

Osmancık Devlet Hastanesi'nde dün akşam vefat eden Fatma Kısa'nın cenazesi, Çorum'un Osmancık ilçesinde defnedildi.

Galatasaraylı milli futbolcu Bilal Kısa'nın annesi Fatma Kısa'nın cenazesi, Çorum'un Osmancık ilçesinde toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Osmancık Devlet Hastanesi'nde dün akşam vefat eden Fatma Kısa'nın (69) naaşı, hastane morgundan alınarak Ulu Cami'ye getirildi.  

Fatma Kısa'nın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gemici Mezarlığı'nda defnedildi. 

Cenazeye Kısa'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Medicana Sivasporlu Adem Koçak, Kardemir Karabüksporlu Kerim Zengin ve vatandaşlar katıldı.

- "Trabzonspor maçında takımımı yalnız bırakmak istemiyorum"

Cenaze namazından önce Kızılırmak kenarındaki bir çay bahçesinde taziyeleri kabul eden mili futbolcu Bilal Kısa, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesini kaybettiği için çok üzgün olduğunu söyledi.

Vefat haberinin ardından başsağlığı dilemek için spor camiasından birçok kişinin kendisini aradığını ifade eden Bilal, şunları kaydetti:

"Annemin vefat haberini aldığımda İstanbul'da, evimde ailemle yemekteydim. Haberi alınca hemen Çorum'a geldim. Haberin duyulmasının ardından çok sayıda başsağlığı mesajı aldım. Herkese teşekkür ederim. Üzücü bir durum. Annemin bir süredir rahatsızlığı vardı. Dün akşam da vefat haberi geldi. Üzüntülüyüz, hiçbir zaman ayrı kalmak istemiyorduk. Hepimizin başı sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da kendisini arayarak başsağlığı dilediğini belirten Bilal, "Başta kulübümden ve federasyondan birçok kişi aradı. Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Atletico Madrid ile önemli bir maç yapacaklarını vurgulayan Bilal Kısa, "Yarın çok önemli bir maçımız olmasına rağmen Hamza hocam 'istediğin kadar kalabilirsin' dedi. Kendisi bu konularda çok duyarlıdır. Burada kaç gün kalacağımı şu anda bilmiyorum. Yarınki maçın kadrosunda da olmayacağım ama nasip olursa hafta sonunda Trabzonspor maçında takımımı yalnız bırakmak istemiyorum. Buradaki görevimi tamamladıktan sonra İstanbul'a gidip, takımıma katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!