comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu ve Sneijder konuştu

14 Eylül 2015, Pazartesi 13:40
Hamza Hamzaoğlu ve Sneijder konuştu

Galatasaray'da Atletico Madrid maçı öncesi Hamza Hamzaoğlu ve Sneijder basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Atletico Madrid ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Hamza Hamzaoğlu ve Wesley Sneijder basın mensuplarının karşısına çıktı.

"Atletico zor bir rakip"
Basın toplantısında ilk olarak söz alan Sneijder, "Atletico her zaman zorlu bir rakip. Atletico maçın favorisi. Kupayı kazanabilecek bir takımdan bahsediyoruz. Ama biz de evimizde iyi oynuyoruz. Aç ve hevesliyiz. Lige iyi başlamadık ama Şampiyonlar Ligi atmosferi farklı. Takım olarak oynamamız lazım. Ben kendi işime bakıyorum. Burada çok mutluyum. Sözleşmemi konuşmak istemiyorum. Sadece maça odaklanıyorum. Biz büyük bir kulübüz. Geçen sene de çok konuşuldu ama şampiyon olduk. Bu sene de aynısını yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"Hedefimiz kupayı kazanmak"

Şampiyonlar Ligi'nde gelecekte kupayı kazanmayı hedeflediklerini dile getiren Hamza Hamzaoğlu, "Galataray olarak hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. İnşallah 1-2 seneye bunu göreceğiz. Bugüne kadar Konyaspor maçı hariç istediğimiz sonuçları alamadık. Ama böyle oynamaya devam edersek sonuçlarda gelecektir. Arda'nın Atletico Madrid'de oynaması, bizim de onları yakından takip etmemizi sağladı. Herkes Atletico'yu artık tanıyor. Real Madrid maçında farklı bir motivasyonla oynadık. Yarın da aynı motivasyonla sahaya çıkacağız. Atletico'nun favori olması kaçınılmaz. Fakat her zaman favoriler kazanmaz. Karşımızda Atletico Madrid olacak. Elbette önlemlerimiz olacak. Fakat sadece bunun üzerine takım kurmayacağız" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!