comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz'a eleştiri

12 Eylül 2015, Cumartesi 23:01
Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz'a eleştiri

Rıdvan Dilmen Galatasaray-Mersin İY maçının ardından golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı eleştirdi. İşte tüm yorumları: 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Galatasaray, Mersin İY ile TT Arena'da 1-1 berabere kaldı. NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumlarken, Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'a dikkat çekti. 

"Burak Yılmaz egoist ama..."

Rıdvan Dilmen, Mersin maçında kaçırdığı gollerin ardından Burak Yılmaz ile konuşurken şunları söyledi: "Burak Yılmaz egoist ama art niyetli bir egoist değil. Kapasitesi bu çünkü. Yani çevre kontrolü iyi olsa, paylaşımcı vizyonu olsa zaten Luis Suarez olurdu. Ancak bu! Fazlası olamaz"
"Galatasaray'da şuursuzluk hakim"

Galatasaray'ın, Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Rıdvan Dilmen müsabakayı şu şekilde değerlendirdi: "Milli maç araları büyük takımlara yaramaz. Galatasaray net şekilde bunu hissetti. Bir de Galatasaray'da şuursuz bir oyun hakim. Bu taraftarı da mutsuz ediyor. Sahada istediklerinizi yapamayınca daha fazla şuursuz ve hırçın oluyorsunuz. Son dakikada Selçuk İnan'ın, Tita'ya attığı tekme mesela. Selçuk öyle tekme atacak bir oyuncu değil. Bunlar hep oyun içindeki şuursuzluk ve istediklerini yapamamaktan kaynaklanıyor"

"Atletico Madrid maçında böyle bir Galatasaray olmamalı"


Rıdvan Dilmen son olarak Galatasaray'ın hafta arası Atletico Madrid ile oynayacağı maçı değerlendirdi: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid karşısında böyle oynamaz. Oynamamalı da zaten. Çünkü eğer bugünkü takım sahada olursa rakip fena yapar ve son 20 dakikada stat boşalır"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!